Dorog

Megnyílt a Fittlex új edzőterme

November 11-én, szombaton adták át a Fittlex új edzőterem komplexumát Dorogon.

Flórián-Princz Alexandra az átadó ünnepségen elmondta, hogy 2014-ben vizsgázott Fittnesz és személyi edzőként, majd 2017-ben álmodta meg a Fittlex brandet. Először még csak néhány edzővel dolgozott együtt, majd később bővült az oktatói csapat és 2019 nyarán a Mária utcába költöztek, ahol kialakult a végső stílusuk és profiljuk.

2023 tavaszán egy árverésen új tulajdonost kapott a bérlemény, akinek más tervei voltak az ingatlannal, így újból költözniük kellett. „Szerencsém volt és összehoztak egy befektetővel, aki egy teljesen új edzőtermet alakított ki Dorogon, a Rákóczi Irodaház mögötti udvarban. Nem csak hogy új épületbe költözhetünk most, hanem háromszor akkora területen dolgozhatunk majd.” – jegyezte meg Flórián-Princz Alexandra.

Az új épületben 3 terem kapott helyet, egy-egy 75-75 négyzetméteres Cross és Relax terem, valamint egy 100 négyzetméteres LED terem. Itt a későbbiekben egy mobil falat is kiépítenek, ami lehetőséget biztosít majd a terem leválasztására, így akár egy kisebb és egy nagyobb csoport is el fog férni egymás mellett. Az edzőtermekhez külön női és férfi vizesblokk, valamint öltöző is tartozik.

Flórián-Princz Alexandra mellett 9 másik oktató tart edzéseket az új Fittlexben. Egészen a gerinckímélő nyújtó óráktól a dinamikus zsírégető foglalkozásokon keresztül a táncos és cross-spartan edzésekig megtalálható náluk minden edzési forma. Egy minden korosztályt és stílust képviselő edzői csapatuk várja a mozogni vágyókat a hét minden napján, sőt, órarendjükben gyermekedzések széles kínálata is megtalálható.

Az edzésekre jelentkezni a +36 70 381 1068-es telefonszámon, illetve a Facebook oldalukon lehet! A Facebook oldalukon hamarosan naprakész órarenddel is várják az érdeklődőket!

Megosztás