Dorog

December 4-én nyit a dorogi piac

December 4-én, hétfőn 10 órakor adják át a Dorogi Ötház Piacot, amely egyben az első piacnap lesz – közölte a dorogi önkormányzat a hivatalos honlapján.

A piac nyitvatartási ideje a továbbiakban: szerda és péntek 8-18 óráig. A piaci napok száma az igényeknek megfelelően változtatható!

Adventi vásár: 2023. december 9., 10-én és 16., 17-én: 8-18 óráig. Az adventi vásárra kizárólag olyan árusok jelentkezést várják, akik az adventi vásár tartalmi kínálatával rendelkeznek.

A piaci napokra várják az árusítók jelentkezését! Az árusító helyekre igénybejelentés a piac@dorog.hu e-mail címen lehetséges, a szükséges adatok megadásával: Név, cégnév, adószám, őstermelői nyilvántartás száma, igényelt terület (m2), székhely címe, árusítani kívánt termék(ek) köre, árusító asztal igény (amennyiben szükséges) kapcsolattartása alkalmas e-mail cím, telefonszám, helyfoglalás időpontjának megjelölése.

Helyhasználati díjak:

  • Napidíj: 1.500 ft/m2/nap
  • Őstermelő napidíj: 1.200 ft/m2/nap
  • Havidíj: 10.500 ft/m2/hó
  • Őstermelő havidíj: 8.400 ft/m2/hó

Helyfoglalási igényeket 2023. december hónapra 2023. november 24-ig fogadnak el.

Árusító asztalokat igény szerint biztosítanak, de saját asztal is használható. Az árusító helyet a bérleti díj megfizetése és a bérleti szerződés megkötése esetén tudnak biztosítani. Az árusító helyek biztosítása az igények beérkezési sorrendjében történik. Az árusító helyekhez külön áramforrást nem tudnak biztosítani!

Forrás: dorog.hu
Borítókép: látványterv a piacról (dorog.hu)

Megosztás