Dorog

Kézilabdás bált rendeztek Dorogon

Idén első alkalommal rendezte meg a Dorogi AC kézilabda szakosztálya a Kézilabdás bált. A vendégeket halloweeni hangulatba öltöztetett bálterem fogadta. A káprázatos dekorációt Varga-Tóth Klaudia készítette el.

A megjelenteket Vig Attila a DAC elnöke köszöntötte. Beszédében kiemelte, hogy az este bevétele a dorogi kézilabdás lányok közösségi programjainak szervezésére fordítódik. Többek közt cél egy évvégi szakosztályi-családi piknik megszervezése a bajnokságok befejezését követően júniusban, ahol a szakosztály valamennyi sportolója és a gyerekek szülei is részt vesznek.

A köszöntő beszéd után a dorogi Crazy Dance TSE kis táncosai nyitották meg az est zenés részét. Mivel az egész est a retro jegyében telt, így a táncosok Korda György Reptér című dalára készített koreográfiával lepték meg a bulizni vágyó 120 vendéget.

A jó hangulatot DJ Tomy Slow biztosította. Szuper vicces képek készültek a selfie zoom fotógép segítségével. Éjfélkor értékes tombola-nyereményeket lehetett nyerni. A fődíj egy 100 000 forintos wellness ajándékutalvány volt, melyet a felnőtt kézilabda csapat egyik játékosa nyert meg.

Borítókép, forrás: dorogiac.hu

Megosztás