Esztergom

DRK: Esztergomot látni kell!

Új, közös ruházati kollekciót mutatott be Esztergom és a Dorko az Aquasziget Esztergom élményfürdő előterében szeptember 13-án. A DRK és az EGOM márkák kollaborációja azt az üzenetet továbbítja az ország számos pontjára, hogy Esztergomot látni kell.

Szekér Zoltán, az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a nemrégiben életre hívott új márka, az EGOM – ami elsősorban a helyiek szólásából indult – mára a város hivatalos ajándéktermék márkája lett. Az EGOM egy fiatalos, lendületes megjelenése és megnevezése a több mint ezeréves történelmi múlttal rendelkező Esztergomnak. A Szinga Sport Kft. által gyártott DRK márka elsősorban olyan magyarországi feltörekvő tehetségeket, sportolókat és klubokat segít, akik lépésről lépésre szeretnének azért tenni, hogy sikeresek legyenek. A DRK-EGOM közös kollekciója pedig ezeket az értékeket szeretné képviselni magában.

Hernádi Ádám, Esztergom Megyei Jogú Város polgármestere beszédében elmondta, hogy a városvezetés az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. közösen alakította ki azt a brandet, ami által az EGOM logó került középpontba. „Miután elkészültek az első ajándéktárgyak és ruházati termékek, felkerestük a Dorkot egy közös együttműködésre, aminek most már láthatjuk is az eredményét.” – tette hozzá a polgármester, majd kiemelte: „A kiállított termékeken túl bővülni fog a paletta, és hamarosan egyre több ideérkező turistán láthatjuk majd ezeket a DRK termékeket, amik nem csak a turistáknak készülnek, hanem nyilván az esztergomiaknak is, akik büszkén viselik magukon”.

Havasi Gergő többszörös magyar bajnok kajakos, a DRK képviseletében érkezett a rendezvényre, aki gyakran szólal fel a sport és az egészségtudatos életmód mellett. „Nagyon örülök, hogy már két éve dolgozhatok együtt a Dorkoval, mint kajakos, hiszen a Dorkonak van egy olyan miliője és világa, amik nemcsak a pólókon, szlogenekben és motívumokban mutatkoznak meg, hanem a valódi tettekben is.” – mondta a sportoló, majd elárulta, hogy két hét múlva elindul egy 800 kilométeres zarándokútra, az El Camino-ra, melynek a névadó szponzora a Dorko lesz. Jövőre pedig az Atalanti-óceánt szeretné átevezni, ahol a 5200 km-es távot világrekord időn belül szeretné teljesíteni.

A Magyarország első városát népszerűsítő valódi, hamisítatlan magyar márka nyitó kollekciójában póló, pulóver és tornazsák szerepel. Az új kollekció termékei már elérhetők az Aquasziget Esztergom (Táncsics M. u. 5.) előterében található ajándéküzletben, szeptember 16-tól pedig a DRK belvárosi üzletében (Rákóczi tér 2.), a Tourinform Esztergom Irodában (Széchenyi tér 21.), valamint a Tourinform Ponton (Várhegyen, a Sötétkapunál) is! A termékek később a DRK webáruházában is elérhetők lesznek!

Megosztás