Dorog

Új sportmenedzser a Dorogi AC élén

Gula Gabriella személyében új sportmenedzsert választottak a Dorogi Atlétikai Clubnál. Őt a munkásságáról és a jövőbeni terveiről kérdeztük.

– Korábban Korpási Bálint volt a sportmenedzser, milyen okból következett be változás a klubnál?

– Bálint kapott egy nagyon jó lehetőséget és szeptembertől a Kozma István Birkózó Akadémián folytatja edzőként munkásságát. Vig Attila az egyesület elnöke keresett meg a sportmenedzseri pozícióval, dolgoztunk már együtt, így bízom a pozitív együttműködésben. Szerencsére a szakosztályokkal és a városban működő egyesületekkel is jó kapcsolatot ápolok így bízom benne, hogy munkámmal segítségükre leszek.  

– Milyen feladatokat fogsz ellátni az új pozíciódban?

– Jelenleg 10 szakosztállyal zajlik a munka, fő feladatom a szakosztályok napi működésének segítése, szervezése, kapcsolattartás és együttműködés a különböző sportági szakszövetségekkel. Hozzám tartozik az egyesület kommunikációs feladatai, a nyilvánosságra továbbra is szeretnék a jövőben nagy hangsúlyt fektetni.

– Jövőben terveidet, elképeléseidet megosztanád az olvasókkal?

– Céljaim között szerepel a taglétszám növelése, ha mód és igény lesz rá akkor a szakosztályok bővítése. Szeretném tovább erősíteni a kapcsolatot a meglévő szponzorokkal és a jövőben új támogatók felkeresése is tervben van.

– Több helyről ismerhetnek téged az olvasók. Milyen pozíciókat láttál el eddig és jelenleg milyen más feladataid vannak a dorogi sport területén?

– Közel 7 éve dolgozom főállásban a DorogiSportnál sportszervezőként ez továbbra sem változik, dolgoztam a kézilabda szakosztálynál szintén hét évet, jelenleg náluk már nem edzősködök de a sporteseményeken és a Dorogi Sportcsarnokban rendszeresen megtalálható vagyok.

Megosztás