Hírek

Két személyautó karambolozott Táton

Augusztus 18-án, pénteken reggel két autó ütközött össze Táton, a Madách Imre utcánál. Az egyik jármű a baleset következtében egy villanyoszlopnak csapódott, amit kidöntött.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy 07.47-kor érkezett a bejelentés, miszerint a Vak Bottyán utcában gépjárművel közlekedett egy 37 éves sofőr, azonban a Madách utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, majd nekiütközött a neki jobbról érkező személygépkocsinak, amit egy 38 éves nő vezetett.

Az ütközés következtében a balesetet okozó jármű kidöntött egy távközlési oszlopot, valamint érintette az egyik ott található ingatlan betonkerítését is. Az eset során személyi sérülés nem történt, a balesetet okozó helyszíni bírságot kapott.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a műszaki mentést végző nyergesújfalui hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsit áramtalanították. A mentés és helyszínelés ideje alatt az említett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.