Hírek

Falunapot tartottak Dömösön

Augusztus 5-én, szombaton rendezték meg a Dömösi Falunapot a községházánál, ahol Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke mutatta be és adta át azt az imázsfilmet, melyet a vármegyei önkormányzat a településről készített.

Az esemény megnyitóján köszöntőt mondott Herman Jenőné, Dömös polgármestere, Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője, valamint Popovics György, aki elmondta, hogy az identitás program keretében a vármegye mind a hetvenhat településéről készítettek imázsfilmet. Kiemelte, hogy minden város és község számára fontos egy ilyen bemutatkozó, ami által mások is megismerhetik a település nevezetességeit és értékeit. Hozzátette, hogy ez a videó várhatóan elősegíti majd a helyi identitás erősítését, majd átadta a filmet tartalmazó pendrive-ot Dömös polgármesterének.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

A falunap további részében a szórakozásé volt a főszerep. Délután fellépett a Carmen TSE, valamint Anetta és Nyári Kálmán énekesek. Az esti jó hangulatról Sipos F. Tamás, Dolly és a Desperado együttes gondoskodott, míg az éjszakai talpalávalót Dj Kuti retro-disco keretében biztosította.

Fotók: Erős Gábor Facebook oldala