Dorog

Vonat elé lépett egy férfi Dorogon

Július 26-án, szerdán este elgázolt egy embert az Esztergomból Budapest felé tartó vonat a dorogi vasútállomáson. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy egy férfi a kettes számú peronról lépett a vonat elé. A baleset következtében a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. Információink szerint jelenleg az életéért küzdenek.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az esethez hozzátette, hogy az esztergomi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen board segítségével kiemelték a vonat alól az elgázolt embert. A vonatról leszállították a nagyjából száz utast, ők egy távolabbi ponton várják a mentesítő járatot.

A MÁVINFORM a közösségi oldalán azt írta, hogy az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra 19:05-kor elindult Z72-es vonat (2031) a dorogi állomásra történő behaladás közben elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig – várhatóan éjszakáig – egy vágányon szünetel a forgalom. Az utasokat a Dorogról 19:44-kor továbbinduló Z72-es járatra (2041) szállítják át, amely Magdolnavölgyön is megáll. További fennakadást, jelentősebb késést nem okoz az esztergomi vonalon.

Ha Ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, mobilról is ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot!

Megosztás