Dorog

Az Év Kereskedője versenyen a dorogi Spar szupermarketre is szavazhatunk!

A StarStore – Év Kereskedője verseny Közönségdíj szavazást idén is meghirdeti a Trade magazin, ahol a dorogi Spar szupermarketre is szavazhatunk!

A verseny keretében minden szavazó maximum 3 szavazatot adhat le naponta! A kedvenc üzletének fotójára vagy üzletláncának logójára kattintva egy piros szívecske jelenik meg, amely a szavazáskor teli piros szívre vált, jelölve ezzel, hogy a szavazást befogadta a rendszer. Miután három szívet kattintott, az adott napon több szívre nem kattinthat, azokat nem számolja a rendszer, de másnap visszatérhet szavazni ismét.

KATTINTSON IDE és döntse el szavazatával, hogy mely pályázat nyeri el a StarStore – Év Kereskedője 2023 verseny Közönségdíjas Üzlete és Közönségdíjas Üzletlánca címet!

A Közönségdíj szavazás időszaka: 2023. július 17-augusztus 7.

A dorogi Spar szupermarket bemutatkozója: A korszerűsített dorogi SPAR szupermarket a fenntarthatósági törekvések megvalósításának és a kényelmi megoldások kialakításának jegyében került felújításra. A fenntarthatóság jegyében a dorogi szupermarketben napelemes rendszer segíti az üzlet energiaellátását, valamint a teljes áruház világítását LED-lámpák biztosítják, korszerű és környezetkímélő hűtéstechnológia használata mellett, modernebb és alacsonyabb fogyasztású hűtőszekrények és hűtőpultok kerültek beépítésre. Emellett több olyan intézkedést is bevezettek, amelyek a villamosenergia felhasználását is csökkentik: az üzlet zárásakor valamennyi világítótestet lekapcsolják, a késő éjszakai és kora hajnali órákban pedig a reklámvilágítás fényei is kialszanak. A minőségi környezetben, korszerű technológiai háttérrel támogatott bevásárlás élményét növeli az eladótér teljes megújulása, beleértve a berendezéseket és a kínáló pultokat, a kasszák modernizációját és az önkiszolgáló kasszák bevezetését. A „kényelmi vásárlók” igényeinek kiszolgálására kialakításra került egy SPAR to Go egység is, amely frissen sülteket, meleg ételeket, valamint saláták és desszertek széles választékát teszi elérhetővé a vásárlók számára, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre. Az üzlet kialakításának, kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően és széles termékkínálatával kiszolgálja a kényelmi vásárlók, a speciális étkezést követők és az egészségtudatos gondolkodású vásárlókat is.

Megosztás