Hírek

33 éves a Leányvári Judo Egyesület

33 éves lett a Leányvári Judo Egyesület. Ebből az alkalomból kiállítást szerveztek a Farkas János Művelődési Házban.

Az egyesület az elmúlt 33 év során jelentős sikereket ért el nemzetközi versenyeken, és ezeket a serlegeket és mozaikokat egy gyönyörű kiállításon mutatták be a szakosztály tagjai. A kiállítás lehetőséget nyújtott az érdeklődőknek, hogy betekintést nyerjenek a klub történetébe és eredményeibe, valamint megcsodálják a rengeteg elismerést, melyeket a judosok az évek során megszereztek.

Az alábbi országokban nyertek a versenyzők serlegeket és mozaikokat: Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország, Csehország, Lengyelország, USA, Észak-Írország, Kanada, Belgium.

A leányvári judosok sikeresen szerepeltek ezeken a versenyeken, számos elismerést és díjat begyűjtve. Ezek az eredmények bizonyítják az egyesület tagjainak tehetségét, elkötelezettségét és kemény munkáját a judo sportágában.

A díjátadó ünnepség egy kiváló alkalom volt arra, hogy a Leányvári Judo Egyesület tagjai és a támogatók megünnepeljék az egyesület eddigi eredményeit és sikereit. Ez a rendezvény lehetővé tette, hogy elismerjék a judósok kemény munkáját és elkötelezettségét, valamint hogy köszönetet mondjanak mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a hosszú és sikeres úthoz.

Az ünnepségen részt vettek: Fári Csaba, Leányvár polgármestere, Kosztkáné Rokolya Bernadett, Piliscsév polgármestere, Balázs Márta Mariann, Piliscsév-Leányvár jegyzője, Nagyné Engler Zsuzsa, Leányvári Erdély Jenő Iskola Igazgatója, Papp Pál, Leányvári Önkormányzat képviselője, Szikoráné Burányi Rita, Leányvári Önkormányzat képviselője, Tóth János, támogató, Bognárné dr. Solymoskövi Veronika, Leányvári SE elnöke, Valuska Krisztina, Leányvári SE titkára, Pfluger Antalné és Pfluger Antal, 33 éve szervezők és edzők.

Leányvári SE jutalmazott versenyzői: dr. Vadas Dániel, Faragó Norbert, Hertlik István edző, Hertlik Máté, Hertlik Nóra, Hertlik Péter, Legény Mónika, Oláh Szilárd, Szlovák Csaba,Szlovák Mihály,Tandi Alexa,Tandi Rebeka,Veres Kinga,Veres Nikolett,Veres Attila és Vezér Teofil.

Az egyesület köszöni a Kesztölci, Leányvári, Piliscsévi Önkormányzatok és a Magyar Judo Szövetség támogatását.

Gratulálunk minden versenyzőnek, bírónak és edzőnek a hazai és nemzetközi sikerekhez!

Megosztás