Hírek

Balesetet okozott Bajnánál a 17 éves motoros

Június 23-án, pénteken délután személyautóval ütközött egy motoros Bajna külterületén. Az eset során a motoros megsérült.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy 16 óra 15 perckor egy 17 éves bajnai lakos az általa vezetett Honda gyártmányú motorkerékpárral közlekedett Bajna külterületen, a Csima eleje-dűlő földúton, a 1105-ös számú út irányába.

A motoros a 1105-ös számú, szilárd burkolattal ellátott út kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a tőle jobbról, Gyermely felől érkező 52 éves töki lakos által vezetett Volkswagen gyártmányú személygépkocsi részére. A motoros az úttestre balra, Bajna irányába kikanyarodott, így a személygépkocsi vezetője fékezés ellenére a járműve bal első részével a motorkerékpár hátuljának ütközött.

Az ütközés során a motorkerékpár az úttesten felborult, a járművezető pedig a járművéről az úttestre esett. A motoros elsődleges vélemény szerint 8 napon belül gyógyuló, könnyű személyi sérülést szenvedett.