Hírek

Élen zárta a bajnokságot a Dorogi AC U17-es kézilabda csapata

A Dorogi AC kézilabda szakosztályának U17-es csapata 22 mérkőzésből 20 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, 41 ponttal a tabella élén zárta a bajnokságot.

Erdős Krisztián (edző) gondolatai: A felkészülést már július utolsó hetében elkezdtük. Úgy gondolom sikerült a lányokat jó formába hozni fizikálisan és mentálisan is. Célunk a bajnokság megnyerése volt. A csapat ebben a tudatban állt hozzá minden egyes edzéshez és mérkőzéshez. A játék élvezete volt az első majd az akarat, és ha ez a kettő dolog párosul, akkor a többi az magáért beszél. Voltak nehezítő körülmények, mert az energiaválság miatt el kellett hagyni otthonunkat és több hónapon keresztül más csarnokban edzettünk. Természetesen örültünk annak, hogy egyáltalán tudtunk edzeni. Tokodon az Általános Iskola tornatermében és Esztergomban a városi sportcsarnokban dolgoztunk. Mindezek mellett voltak hullámvölgyek, amikből sikeresen ki tudtunk mászni. Büszkeséggel tölt el ha vissza tekintünk erre a szezonra. Sok akarat , energia , siker és a hullámvölgyek után nyakunkba akaszthattuk az aranyérmet!

Csapat tagjai: Brosch Bettina, Dombóvári Gréta, Farkas Réka, Kovács Hanna, Pálfi-Lánchidi Hanna,Parák Ivett, Sátek Hilária Kendra,Szórádi Csenge, Tóth Miriam, Demcsik Alexandra, Csibra Renáta Lara, Dobin Kinga , Hartmann Petra, Buttinger Ivett, Jurácsik Lili, Pagurka Kornélia, Sámson Lili,Potocná Laura, Horváth Jázmin, Bánsági Liza

Borítókép, forrás: dorogiac.hu

Megosztás