Esztergom

A legjobb karos forgalomirányító egy esztergomi rendőr lett!

Közlekedésrendészeti versenyt rendeztek Komáromban, ahol a legjobb karos forgalomirányító díjasa Nagy Dávid, az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőr őrmester lett.

A területi szakmai közlekedésrendészeti versenynek ezévben Komárom adott otthont. A megmérettetésen a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrkapitányságainak egyenruhásai mérték össze tudásukat. Az ünnepélyes megnyitót követően a gyakorlati verseny a karos forgalomirányítással kezdődött, ezt követték a gépkocsizó és a motoros kategória versenyszámai. A gyakorlatot követően a versenyzőknek elméleti tudásukról is számot kellett adniuk. A rendkívül jó hangulatú versenynek még a rossz időjárás sem vethetett véget, a versenyzők esőben is kiválóan teljesítettek.

A legjobb teljesítményt nyújtó rendőröknek járó oklevelet Farkas Gábor r. dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány, valamint Milus Gábor r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át, akik minden résztvevőnek gratuláltak. A szakmai elméleti versenyben Bélafalvi Péter rendőr főtörzszászlós bizonyult a legjobbnak, a gépkocsizó kategóriában Kovács István rendőr törzszászlós lett az első, a motorosok között pedig Tóth Árpád rendőr zászlós állhatott a dobogó legfelső fokára. A legjobb karos forgalomirányító díjasa Nagy Dávid rendőr őrmester lett.

Borítókép, forrás: police.hu