Hírek

Egészséges lábakat szeretnél a szandálszezonra? Így érheted el!

Közeledik a nyár és mindenki ezerrel készül rá. A hölgyek fogyókúrába kezdenek és odafigyelnek a lábaikra is, elkezdődhet a körmök festése és a télen nem kellőképpen karbantartott bőr is odafigyelést igényel. Nyáron minden láthatóvá válik, hiszen már nem tudjuk a cipőbe rejteni a lábainkat, így mindenképpen ajánlatos felkeresni egy pedikűröst.

Pontosan milyen termékeket érdemes megvásárolni, hogy lábunk újra egészséges legyen?

Ha nem feltétlenül ragaszkodunk ahhoz, hogy pedikűrös szakember hozza rendbe lábainkat a nyári szezonra, akkor mi magunk is sokat tehetünk a szebb lábak érdekében. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy pár olyan terméket vásároljunk meg, amelyek segítik a bőrt puhává tenni. Ha egy innovatív terméket keresünk, akkor a Balsan termékek erre tökéletesek lesznek. A lábápoló segítségével egy hosszan tartó és látható eredményt érhetünk el igen rövid idő alatt. A termékcsaládban megtalálható a 24 órás fertőtlenítő, a kéz és lábápoló, a cipőfertőtlenítő spray, a professzionális hámlasztó készlet, a fertőtlenítő lábsó és lábpúder, valamint a gyógynövényes balzsam. Ez a termékcsalád képes arra, hogy teljesen felkészítse lábunkat a nyári premierre. A hámlasztó készlet nem mindenki számára érhető el, de pedikűrösöknél ezt a kezelést is megrendelhetjük.

Miként zajlik egy hámlasztó kezelés?

A hámlasztó kezelés egy kíméletes és könnyű kezelést jelent, amelyet a bőrkeményedések megszüntetésére érdemes bevetni. Első lépésben a bőrpuhító folyadék kerül fel a lábakra és fóliával körbe tekerik a lábunkat, hogy kifejtse hatását, majd ezt követi az ápolókrém. Amikor kellőképpen megpuhult a bőr, akkor következhet a felesleges bőr eltávolítása a rozsdamentes acél talp kaparóval és a bőrfeltoló kaparóval.

Mit tegyünk, ha deformálódott vagy benőtt a körmünk?

Az Unibrace körömszabályozás módszerrel egyre több pedikűrös foglalkozik. A szabályozás egy nikkel-acél ötvözetű dróttal történik. Ez az innovatív podológiai eszköz orvosi beavatkozás nélkül teszi lehetővé a körmök korrekcióját, gyógyítását. A drótot többféle módon is fel lehet helyezni, ezt mindig a köröm elváltozása határozza meg. A módszer és a drót viselése teljesen fájdalommentes. A benőtt körmök mellett a deformálódott körmökre is alkalmazható ez a kezelési módszer. Ha a körmeinket szeretnénk szabályoztatni, akkor mindig szakképzett pedikűröst keressünk fel a problémánkkal.

Megosztás