Dorog

Nem működteti tovább Mayer László cége a Dorogi FC-t

A Dorogi FC NB II-ben szereplő összes játékosával szerződést bontottak. Mayer László, a Dorogi FC elnöke bejelentette, hogy a jövőben nem tud részt venni az együttes működtetésében.

Mayer László hivatalos közleményét – amely a dorogifc.hu oldalon jelent meg – változatlanul közöljük:

„Tisztelt Szurkolók!

A Dorogi Futball Kft. 2023.05.22-én megtartott megbeszélésén tájékoztattam a csapat vezetőit és játékosait, hogy  a továbbiakban nem tudok részt venni a felnőtt csapat működtetésében. Nem látom biztosítottnak Dorogon az NB-s bajnokságban történő versenyeztetés azon feltételeit, melyek elengedhetetlenek a színvonalas és eredményes szerepléshez.

Döntésem és a felnőtt csapat további működése  az utánpótlás egyesületben ( Dorogi FC. ) játszó gyerekek versenyeztetését nem befolyásolja.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2023. június 1-én megtartandó Szurkolói Ankétra, ahol személyesen válaszolok a feltett kérdésekre!

Ezúton is szeretném  megköszönni a club minden dolgozójának, a játékosoknak és edzőknek, hogy segítették munkánkat és egy ilyen kis egyesület korlátozott keretein belül, néha embert próbáló körülmények között is több éven keresztül sikerre  vezették a csapatot!

Tisztelettel:
Mayer László”

Megosztás