Dorog

Magabiztos győzelmet aratott a PMFC a kieső Dorog felett

Május 21-én, vasárnap a labdarúgó NB II 38., záró fordulójában a PMFC első tavaszi győzelmét aratta hazai pályán. A baranyaiak az utolsó helyen záró Dorognak hármat lőve köszöntek el szurkolóiktól.

Nem kellett sokat várniuk a záró fordulóban a PMFC szurkolóinak arra, hogy gólt láthassanak. Svedjuk jobbról érkező beadását már a 10. percben a kapuba bombázta egy méterről Tóth-Gábor. Azonban ezt követően az első félidőben egy veszélyes szabadrúgás utáni vendégkapufán kívül nem sok mindent jegyezhettünk fel. A fordulás után aztán Szabó Máté a bal, Kocsis Bence pedig a jobb alsó sarokba helyezett el még egy-egy gólt, s ezzel el is dőlt a meccs.

LABDARÚGÓ NB II – 38. FORDULÓ
PÉCSI MFC–DOROGI FC 3–0 (1–0)
Pécs
, PMFC Stadion, 500 néző. Vezette: Molnár Attila (Vörös Dániel, Bertalan Dávid).
PMFC: Helesfay – Svedjuk (Miklós, 83.), Krausz, Pejovics, Majnovics – Terbe, Kesztyűs – Kocsis B. (Kártik, 83.), Bukovics (Kövesdi, 55.), Szabó M. (Harsányi, 73.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám
DOROG: Tulipán – Barna (Nagyházi, 63.), Hesz, Gyurácz, Preklet (Kovács O., 73.), Papp Máté – Lénárth, Szerencsi – Kruncz (Selmeci, a szünetben), Vígh Á. (Magyari, a szünetben), Papp Marcell (Szedlár, a szünetben). Vezetőedző: Marián Sluka
Gólszerző: Tóth-Gábor (10.), Szabó M. (58.), Kocsis B. (61.)
MESTERMÉRLEG
Weitner Ádám:
– A korai gól megalapozta a lelkesedést, de… Azért hiányoztak a pontos passzok, a szünetben nagyobb intenzitást kértem, ennek köszönhetjük a magabiztos győzelmet.
Marián Sluka: – Nem sikerült szépen zárni a szezont, pedig bizakodtam. Az utóbbi fordulókban már a szervezettséget sem láttam viszont, most pedig a belső motiváció is hiányzott a fiúkból.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Kurdi József / nemzetisport.hu

Megosztás