Hírek

A Baksai, Erdei kettős nyerte a Crumerum-Nyerges Rallyet

Baksai László és Erdei Zoltán kettőse nyerte az ORB2 az ORB3 és a Historic bajnokság szezonnyitó futamát, a Crumerum-Nyerges Rallyet – írja rallyfeeling.hu

A Nyergesújfalu környékén megrendezett, 7 gyorsasági szakaszra kiírt versenyen a negyedik szakaszig a Fábián, Madarász kettős állt az élen, de ők az ötödik gyorson motorhiba miatt kiállni kényszerültek. Baksaiék ezt követően az éllre álltak, s bár a Zoltán Kevin, Búzás Róbert kettős támadta őket, végül sikerül megőrizni az abszolút értékelés és az ORB2 első helyét. A dobogó harmadik fokára a Szetei Norbert, Tisch Gábor duó állhatott fel.

Az ORB3-ban Lenkey Ákos és Drótos Cintia valamint a Takács István – Takács István kettős is két szakaszt tudott nyerni. Az adok-kapok végén a győzelmet végül 4,7 másodperces előnnyel a Lenkey, Drótos kettős szerezte meg, még Takácsék mögött Tamás Gyula és Sztrakon Bence futott be harmadikként.

A Historicban ifj. Érdi Tibor és Kerék István kettős több mint másfél perces előnnyel nyerte meg Wirtmann Ferencék előtt a Crumerum – Nyerges Rallyet, még a harmadik helynek Spindler Jenő és Csizmadia Csaba örülhetett.

Eredmények>>

Teljes fotóalbum>>

Borítókép: duen.hu (Csatlós Norbi)
Forrás: rallyfeeling.hu