Hírek

Április 29-től újra elérhető a Dunakanyar napijegy

Április 29-től újra elérhető a népszerű Dunakanyar napijegy, ami által a MÁV-Volán-csoport járatai mellett a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjtermékekkel könnyebben és kedvezőbb áron lehet utazni.

Tavasszal megkezdődik a kiránduló időszak, egyre többen terveznek hétvégi szabadidős programot az ország minden táján. A MÁV-Volán-csoport ezeknek az utazásoknak a szervezéséhez nyújt segítséget a közös szolgáltatásfejlesztéseivel, ezzel támogatva a belföldi turizmust. Az elmúlt években folyamatosan bővült a helyközi busz- és vonatjáratokra érvényes közös jegytermékek köre is, egyre több, a belföldi turizmust ösztönző napijegyet vezettek be a legkedveltebb régiókban. A Dunakanyar napijegyből, a Bakony napijegyből és a Balaton24 és Balaton 72 jegyekből az elmúlt években már több mint 100 ezer darabot értékesített a MÁV-START különböző csatornáin. Idén április 29-től újra mindenki számára elérhetővé válnak ezek a szezonális jegyek.

Április 29-én indul a hajózási szezon a Dunán, így már a május 1-jei hosszú hétvégén érdemes lesz vízi utazással egybekötött programot szervezni a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségébe. Számos csodálatos kirándulóhely várja az embereket Visegrád, Szentendre térségében, vagy városnéző programot is szervezhetünk például Esztergomba, ahol a Bazilika kupolakilátója is újra látogatható.

A MÁV-Volán-csoport és a MAHART kijelölt járataira érvényes Dunakanyar napijegy egyszerűbb és olcsóbb utazási lehetőséget kínál a környékre látogatóknak, akár vonattal, busszal, hajóval vagy hévvel közlekednek. Idén április 29-től május 21-ig és szeptember 18-tól október 31-ig szombati, vasárnapi, ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra, míg május 23-tól szeptember 17-ig keddtől vasárnapig bármely napon megváltható a Dunakanyar napijegy.

A jegy megvásárolható a MÁV-START pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban, felnőttek számára 2499 forintért, 26 éven aluliaknak 1999 forintért.

A Dunakanyar napijegy volt az első az elmúlt években bevezetett integrált jegyek közül, idén immár negyedik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget a közösségi közlekedést választó utasoknak.

Képek, forrás: MÁV Zrt. Kommuniációs Igazgatóság

Megosztás