Hírek

AXN sorozatok – akció és dráma

Jó érzés néha kiszakadni a hétköznapok rohanásából, akár csak egy rövidke időre is. Esténként a vacsora után, esetleg közben szeretünk kicsit elnyúlni a TV előtt, hogy megtekintsük kedvenc sorozataink legújabb epizódjait. Szerencsére ma már a hatalmas kínálatban mindenki megtalálja a favoritjait, bőven jut akár minden napra is egy pár epizód. A pihenésre, kikapcsolódásra szánt időt azonban könnyen el tudja venni keresgélés, csatornák közötti kapcsolgatás. A Musor.tv online műsorújság használatával azonban ezt az időt is jelentősen le tudja csökkenteni!

AXN sorozatok a Musor.tv-n

Az AXN sorozatok oldalon megtalálhatjuk az összes, a csatorna által sugárzott szériát. Minden egyes műsorra kattintva rövid leírás, nézői értékelés, illetve epizód lista tárul a látogató elé. Ráadásul nem csak a teljes sorozat, de az egyes epizódok rövid szinopszisát is elolvashatja, így akkor is fel tudja venni a fonalat, ha esetleg nem emlékszik rá, hogy hol hagyta abba egy-egy sorozat nézését. A leírások mellett a soron következő vetítéseket is láthatja. Így egyszerre tud akár napokkal előre tervezni, vagy az utolsó pillanatban tájékozódni.

Krimi, dráma, thriller

A bűnüldözés és az akció szerelmeseinek mindenképpen érdemes követni az AXN műsorait! A rejtély című misztikus thriller sorozatban Olivia Dunham, Walter Bishop és Peter Bishop derítenek fel rejtélyes ügyeket. Alex Rider egy hétköznapi tinédzser, aki az MI6 szolgálatába szegődik, ahol különleges képességeit hasznosítja a kém szakmában. A mainstream témák mellett a bűnüldözés háttér munkásainak kalandjait is követheti, illetve kevésbé mediatizált témákkal is találkozhat. A Harrow című sorozat, Dr. Daniel Harrow, törvényszéki patológus életét mutatja be. Léo Mattëi veszélyeztetett gyermekek megmentésével, illetve kiskorúak által elkövetett bűncselekmények megoldásáért felel a párizsi rendőrségen.

Klasszikus nagyágyúk

Az AXN csatorna kínálatában megtalálható pár, rendkívüli népszerűségnek örvendő műsor is. A Lucifer című sorozatról már valószínűleg sokan hallottak. Akik pedig esetleg nem ismerik, azoknak érdemes tenni vele egy próbát. A történet szerint a sátán maga jön a földre, ahol emberi formát öltve bűnügyek megoldásával tölti az idejét. Rendszeresen műsorra kerül az NCIS és az NCIS: Los Angeles is. A bűnügyi helyszínelők munkáját bemutató amerikai sorozat az egész világon ismertté tette ezt a szakmát.

Musor.tv: minden egy helyen

Fentebb már említettük az online műsorújságok pár előnyét, azonban ez még nem minden! A Musor.tv-n számos TV csatorna kínálata megtalálható egy helyen. A weboldal használata rendkívül egyszerű és kényelmes, ráadásul rengeteg, böngészést segítő elemmel rendelkezik. A kedvelt csatornákat elmentheti a kedvencei közé. Böngészhet kategória szerint az adók (sport, ismeretterjesztő, gyermek, hír stb.), illetve a konkrét műsorok között is (például: krimi, vígjáték, dráma). Kereshetünk színészre, rendezőre. A műsorajánló segít a tanácstalanoknak a választásban. Minden adásnak láthatjuk a tervezett ismétléseit is, így ha esetleg egy programról lemarad, akkor sem kell kétségbe esni.

A TV műsorok közötti böngészés még soha nem volt ilyen egyszerű! Az online műsorújság használata a nyomtatott társánál könnyebb. Egyszerűbb frissíteni, így egyrészt mindig a legfrissebb információ található meg rajta, másrészt pedig soha nem jár le, nem kell újra megvenni. Mivel a Musor.tv-n egyszerre több csatornát is láthat, ezért nem kell külön több weboldalt is felkeresnie, a használatukat kiismernie!

Megosztás
Tegek: AXNsorozattv