Dorog

Ikszelt a Dorog Csákváron

Április 9-én, vasárnap a labdarúgó NB II 30. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott a Dorog a Csákvár otthonában.

A két nehéz helyzetben lévő, az osztályozó, illetve a kiesés elkerüléséért küzdő gárda a várakozásnak megfelelően feszült hangulatú, sok szabálytalansággal tarkított meccset vívott. A hazaiak már az első támadásukból megszerezték a vezetést, mi több, ha Hornyák Marcell kihasználja a kihagyhatatlant, talán már el is dől a három pont sorsa. De nem használta ki, Sztojka Dominik pedig a szünet előtt a dorogiak egyetlen kapura lövéséből egyenlített. A második félidőben látszott, hogy egyik csapat sem elégedett a döntetlennel, ám igazi gólszerzési esély csak a csákváriak előtt adódott. Fejős Áron tizenegyesét azonban Borsos Vilmos bravúrral hárította – fontos ponthoz segítve csapatát.

LABDARÚGÓ NB II – 30. FORDULÓ
AQVITAL FC CSÁKVÁR–DOROGI FC 11 (11)
Csákvár,
Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Szilágyi Norbert, Sinkovicz Dániel)
CSÁKVÁR: Zelizi – Murka, Vaskó, Karacs, László N. (Fejős, 28.) – Ominger (Alaxai, 86.), Mészáros D., Körmendi – Torvund (Janyickij, 78.), Hornyák (Tamás N., a szünetben), Gazdag V. (Kocsis D., 78.). Vezetőedző: Tóth Balázs
DOROG: Borsos V. – Barna G., Preklet, Gyurácz, Kotula – Lénárt – Kapornai (Király P., 66.), Sztojka, Albert Á. (Szerencsi, a szünetben), Szedlár (Berkó, 87.) – Magyari (Vígh Á., 66.). Vezetőedző: Sluka Marián
Gólszerző: Hornyák (2. – 11-esből), ill. Sztojka (45+2.)
MESTERMÉRLEG
Tóth Balázs:
– Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk, a helyzeteink megvoltak hozzá, de még a tizenegyest is elhibáztuk. Tudtuk, hogy verekedős mérkőzés lesz, de nem ültünk fel a vendégek provokációinak.
Sluka Marián: – Úgy gondolom, hogy a játék képe alapján itt hagytunk két pontot. Ami eddig jellemző volt ránk, hogy a félidők végén gólt kapunk, most elkerült minket, pontosabban mi találtunk be a kapuba. Ilyen kiscsapat, mint a miénk, nem bírja el, hogy sorozatban ellenünk fújjanak a játékvezetők.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC Facebook oldala