Esztergom

Ittasan vezetett, majd elaludt a volán mögött

Április 1-jén, szombaton reggel ittasan vezetett egy budapesti lakos Esztergom-Kertvárosban. Fáradtsága miatt vezetés közben elaludt, majd balesetet szenvedett.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint április 1-jén, szombaton reggel 5 óra 30 perckor egy 27 éves budapesti lakos az általa vezetett személygépkocsival ittas állapotban közlekedett Esztergom közigazgatási területén, a 117-es számú főúton, a 10-es számú főút felől Esztergom-kertváros irányába.

Fáradtsága miatt járművezetés közben elaludt, minek következtében az úttestről jobbra folyamatos haladással lehaladt, a murvás-füves padkán közlekedve személygépkocsija jobb első részével egy létesítményt jelző közlekedési táblának ütközött, majd tovább közlekedve a Kesztölci út 6. szám előtt lévő kapubejárót elhagyva a beton vízelvezető árokba hajtott, ahol a tetejére borulva nyerte el baleset utáni véghelyzetét. Utast nem szállított. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság