Dorog

Márciusban is remekeltek a dorogi darts versenyzők

A Dorogi AC darts szakosztályának sportolói öt versenyen is részt vettek márciusban, ahol kiváló eredményeket értek el.

II. Dorogi Amatőr Darts Verseny

Március 4-én 24 fő részvételével, második alkalommal rendezték meg az amatőr steel darts versenyt, ahol 6 fős csoportokban, majd a folytatásban egyenes kieséses rendszerben mérhették össze tudásukat a játékosok. A dorogi Sport Büfé által felajánlott legtöbb 180-as dobást elérő játékos különdíját Szabó József, míg a legjobb női versenyző díját Molnár Ildikó nyerte el! Eredmények: 1. Szabó József, 2. Fetter Gábor, 3. Petró Tamás.

Aranytál Étterem Open

Március 18-án a komáromi Aranytál Étteremben rendezték meg a 40 fős open versenyt, ahol Mócz Olivér az előkelő 5. helyen végzett. Az NB1-ben szereplő Storm DC kiváló játékosa Selmeci Zsolt tudta megállítani.

Aranyló Darts Klub Open

Március 21-én Nagy Norbert 3. helyezést ért el a 24 fős pilisvörösvári Aranyló Darts Klub open versenyén! Nagy Norbert úgy érte el ezt a szép eredményt, hogy a 8 között azt a Sándor Józsefet tudta legyőzni, aki eddig a szezonban 5/5-ös mutatóval bírt az indulás/tornagyőzelem tekintetében. Norbinak a bravúros győzelem mellett volt 2 db 180-as köre is.

Egyéni-, és csapat nemzeti bajnokság!

Március 25-én, szombaton rendezték meg az egyéni nemzeti bajnokság 3. fordulóját, ahol ezúttal a Dorogi AC két játékosa vett részt. A 64-be kerülésért Felföldi Ádámnak 0-4-ről még sikerült fordítania 5-5-re, de a végére sajnos nem tartott ki ez a lendület, így 6-5 arányban kikapott. Hummel Dániel, aki kisebb vállfájdalommal küzdött a hétvégén sem tudott megbirkózni ellenfelével a 128 közé jutásért, 4-2-es vezetést követően 6-4-es vereséget szenvedett.

Március 26-án, vasárnap csapatbajnoki mérkőzéseket rendeztek a nemzeti bajnokság IV. osztályában. Az előző versenyhez képest a dorogiak még egy csapatot tudtak a hátuk mögé szorítani. A csapatversenyben a következő eredmények születtek:

  • Smile DC VI. – Dorogi AC 9-5
  • Viadukt DC II. – Dorogi AC 0-9
  • Érd-EL SE – Dorogi AC 7-9
  • BEAC Boomerangs – Dorogi AC 9-3

Fotók, forrás: dorogiac.hu

Megosztás