Dorog

Jótékonysági merch-vásárral nyit a Kacsa Kocsma!

Április 28-29-én jótékonysági merch-vásárral és fergeteges Stubborn, Headstock, Wishes koncertekkel nyit a térség legnépszerűbb szabadtéri vendéglátóhelye a Kacsa Kocsma. A felajánlani kívánt zenekarokkal kapcsolatos relikviákat már most leadhatjátok Dorogon, Esztergomban és Táton. A jótékonysági akció bevételét az esztergomi Szent Rita Otthonnak ajánlják fel!

A kétnapos minifesztivál fontos eleme a jótékonysági merch-vásár. Akik régebb óta követik az NPU bookingot tudhatják, hogy alkalomadtán ilyen megmozdulásaik is szoktak lenni, amik után olvadozó szívvel adják át az éppen kijelölt szervezetnek/egyesületnek azt ami összejött, most is ez a cél. Kiszemelt pedig a Szent Rita Otthon Esztergom.

Több változatot is kitaláltak arra, hogy a gyűjtés a lehető legsikeresebb legyen:

  • A helyszínen lesz merch-vásár/turkáló. Ide várják azoknak a felajánlásait, akiknek évek óta egy dobozban pihennek a kedvenc együtteseinek relikviái, sapkái, pólói, albumai, stb. Ezeket többnyire liciten keresztül lehet majd megvásárolni szombaton nap közben. Viszont, ha valaki szeretne nyitni egy saját standot, az is lehetséges.
  • Lesznek fix áron „régi” punk/hc/metal bakelitlemezek, cd-k, kazetták.
  • Lesz becsületkassza a pultnál, amibe a visszajárókat dobálhatjátok majd bele.
  • Magára a kacsanyitóra lehet majd „támogatói” jegyet vásárolni, ami 10.000 Ft lesz, ez tartalmaz egy kétnapos bérletet, egy meglepetést, valamint ebből az összegből 5.000 Ft-ot adnak a Szent Rita Otthonnak.

A leadási pontokra vihetitek az általatok felajánlott rock-metal szubkultúrához kapcsolódó együttesek relikviáit, pólóit, sapkáit, lemezeit, stb.

Leadási pontok (nyitvatartási időben):

  • Euramon (Dorog, Kossuth Lajos utca 2.)
  • Tintás Nyomtatókellék Szaküzlet (Esztergom, Kossuth Lajos utca 30.)
  • Táton Viktor tetováló szalonjában, illetve akik ismerik, azok a nyergesújfalui otthonába is vihetik.
  • Ha egyik leadási hely sem jó, akkor Radó Peti és Borhi Dani összeszedik, amit kell.

A felajánlós kört április 5-ig tervezik, majd először online árverés formájában kerülnek fel a dolgok Facebookra, ahol képek alatt hozzászólásban lehet majd licitálni. Amit nem tudnak eladni, vagy később érkezik be, azt a helyszínen lehet majd megvásárolni.

Fontos kiemelni, a jótékonysági vásár mellett a két nap során nem csak este lesznek zenei programok, hiszen a délután folyamán Skolák Peti és barátai – Tibi az afewyearslaterből, Dani a Lightchaserből – illetbe a csodálatos Meet Me Midway – akiket pedig leginkább az Our Youthból ismerhettek – zenél majd nektek. Az esti koncertek után sem lesz csend egyből, hiszen a közelben lehet majd sátorozni!

További információ, kérdés: kacsadorog@gmail.com