Hírek

Negyed évszázada kempo: a Pokorni testvérek története

A Pokorni testvéreket már nagyon fiatal korukban rabul ejtette a harcművészet.

25 évvel ezelőtt, 1998. márciusában a Pokorni testvérek, Milán és Ádám az első kempo edzésükre érkeztek Dorogra. Fiatal koruk ellenére korábban már egy évet karatéztak, ahol versenyeken is kipróbálták magukat. A kempo összetettsége, valamint a más harcművészeteket és küzdősportokat összefogó tudásanyaga (karate, kick box, judo, jiu jitsu) nagyon korán megfogta és rabul ejtette az ekkor még igazán fiatal srácokat (Milán még nem volt 8 éves, Ádám pedig a 6. életévét töltötte be).

Most, 25 évvel később, a Fighting Kempo Pokorni Team SE 3. danos fekete öves mesterei, akik együtt 7-szeres IKF Kempo Világbajnokok és 8-szoros Európa Bajnokok, valamint egyaránt a WKF Kick Box Szövetség Profi K-1 Európa Bajnokai, a magyar és nemzetközi küzdősport életben a Pokorni Brothers leporolták a szekrényeket és polcokat, hogy egy kép kedvéért felidézzék sikerekben gazdag eddigi sport pályafutásuk főbb mérföldköveit a megszerzett érem- és kupa gyűjteményen keresztül.

A harcos, ámde kedves és jókedvű testvérek a küzdősport világában továbbra is aktívak és nagy szeretettel adják át a megszerzett tudásanyagot a fiatalabb generációk számára a Fighting Kempo stílus edzésein, ámde még mindig készek kesztyűt húzni egy kínálkozó megmérettetés okán.

Borítókép, forrás: Fighting Kempo Facebook oldal