Hírek

A legnagyobb kaszinóvárosok

A kaszinók világa mindenkit vonz egy kicsit. A csillogás, az előkelő ruhák és frizurák, valamint a lehetőség, hogy bármi megtörténhet. Akár a kevéskéből is lehet nagyot nyerni, csak kockáztatni kell és leginkább arra van szükség, hogy Fortuna asszony megsegítse ezt a törekvést. Mivel tényleg van egy varázsa, nem csoda, hogy számos film szintén előszeretettel választotta helyszínként valamelyik kaszinóvárost. Ki ne hallott volna Las Vegasról vagy Monte-Carloról, hogy csak a két legkülönlegesebbet említsem?

Ha nem akarunk messzire utazni

A kaszinóvárosok kétségkívül megérnek egy kirándulást, de nem mindenki teheti meg, illetve nem feltétlenül utazik szívesen messzire. Nekik is van lehetőség, még hozzá az online kaszinók honlapjain. Bár könnyedén el tudjuk képzelni a féktelen szerencsejáték hevét, fontos kiemelni, hogy a kaszinókban igenis vannak szabályok, amelyeknek meg kell felelni. Már a belépésnél fennakadhatunk, ha nem megfelelően öltözünk fel, illetve nincsenek nálunk a hivatalos irataink. Nyilvánvalóan ez elkerülhető, ha valaki úgy dönt, inkább az internet világában próbál szerencsét. Az online casino magyar oldalainak megvan az az előnye, hogy otthonunk kényelméből, bárhol és bármikor, akár pizsamában is, megtehetjük tétjeinket.

Las Vegas méltán híres

Természetesen sokan inkább arra vágynak, hogy valóban megismerhessék ezeket a fantasztikus kaszinóvárosokat. Az igazi utazók talán nem is a szerencsejáték miatt utaznak a helyszínre, hanem mert valóban érdeklődnek a hely iránt. Nem meglepő, hogy Las Vegas, Nevada állam legnagyobb városa, a legfőbb turisztikai úticél az Amerikai Egyesült Államok azon részén. Las Vegas konkrétan az, amit kaszinóvárosként tartunk számon. Számos játékbarlang várja a játékosokat, valamint egy óriási infrastruktúra épült rá, vendéglátó egységek, szállodák és motelek formájában. Ha még mindez nem lenne elegendő, gyönyörű épületek várják az oda látogatókat. Egy helyszínen belül felragyog a párizsi Eiffel torony, Velence hídjai és még sok más város esztétikai csodája. Pezsgő éjszakai élet jellemzi fantasztikus show-műsorokkal és ha valaki gyors, illetve problémamentes esküvőre vágyik, itt szintén megtalálhatja a számításait. A Bellagio kaszinó a legjobb hely a pókerjátszmákra. Mivel azonban Las Vegas egyik legelőkelőbb szállodája és kaszinója, ide bizony nem árt tömött pénztárcával érkezni. Egy másik kifejezetten híres és filmekben is gyakran megjelenő kaszinó a Caesars Palace. Impozáns és pompás épületeiben nem csak kaszinót találunk, hanem többek között hírességek által működtetett éttermeket. Las Vegasban a nap huszonnégy órájában találunk lehetőséget a pénzszerzésre vagy csak az ámulásra. Ha nem jutottunk még el Velencébe, semmi gond, itt ugyanúgy lehet gondolával ringatózni, mint az olasz kisvárosban. Mivel rengeteg érdekesség található a városban, érdemes legalább kettő, de inkább három napot rászánni a látogatásra.

Monte-Carlo szintén szépséges úticél

Ugyan nem akkora kaszinóváros, mint Las Vegas, de Monte-Carlo szintén nagyon híres. Nem csak a szerencsejáték városa, hanem a Forma-1 egyik nagydíját is itt rendezik. Monte-Carlo az előkelőségek egyik kedvenc helye. Ha az építészete nem lenne elég, vessünk egy pillantást a tájra és rögtön beleszerethetünk. A város ugyanis a Földközi-tenger előtt fekszik. Ennek megfelelően az időjárás is felettébb kellemes. Talán nem meglepő, hogy Monte-Carlo egyik fő látványossága pontosan a kaszinó. Impozáns épület, amelyet ugyanaz az építész tervezett, mint a világhírű párizsi Operaházat, Charles Garnier. A Forma-1 Nagy Díjának pályája érinti a kaszinót is. Mint látható, Monte-Carlo sem maradhat el szépségében Las Vegas mögött.

Borítókép: freepik.com

Megosztás