Hírek

Luxus, ami valójában az alap, ami mindenkinek jár!

Akad egy találós kérdésünk, amire alább meg is adjuk a választ. Vajon mi a közös Anthony Joshuában, Lindsey Vonnban és Michael Phelpsben? Az a válasz is érvényes, hogy a sport. Mégpedig a világhírnévvel együtt járó profi sport. Igen. De van itt még valami. Egy közös nevező, ami stílusosan köti össze őket. Na, szabad a gazda?

Íme, a megfejtés!

A sporton túl az, amire mi gondoltunk, egy márka. Pontosabban a márka. Az Under Armour. Igen, ezek a világhírű sportemberek kivétel nélkül a brandet választották, és a gyártó által kínált ruházatot öltötték fel minden egyes felkészülés, verseny alkalmával. Azért ez nem a véletlen, és korántsem a szponzoráció műve. Ennél sokkal ütősebb érvek állnak a háttérben. S hogy ezeket miért éri meg közelebbről is megismerni? Azért, mert mindezek az előnyök nem kizárólag a sportolók kiváltságai. Épp ellenkezőleg! A márka bárki és mindenki számára elérhetővé teszi azt a profizmust, azt a minőséget, amire leginkább a prémium jelző illik.

A brand védjegye, hogy speciális technológiákkal dolgozik, amiket előbb kifejleszt, aztán letesztel, majd beépít a gyakorlatba, azaz a termékpaletta tagjaiba. Ilyen innováció a Signature Moisture Transport System, a Heat Gear technológia, vagy a szagtalanításért felelős fejlesztés. Ezek kivétel nélkül a komfort zálogai. De nem hétköznapi módon, tehát nem szimpla közérzetjavításról van szó, hanem sokkal többről. Az első kettő védjegy felelős az izzadság ideális elvezetéséért nedvességérzés nélkül, valamint az optimális testhőmérséklet beállításáért, megőrzéséért. Ezek olyan paraméterek, amik elengedhetetlenek a megfelelő komfortérzethez, ez pedig sportolás közben konkrétan a siker, a fokozódó teljesítmény egyik sarokkövévé léphet elő.

Mi a helyzet azokkal, akik nem sportolnak?

A márka számukra is dizájnos kiegészítőket és ruházatokat kínál. Hiszen a fenti pozitívumok a mindennapokban is élvezhetőek. Azokról a táskákról, vagy éppen cipőkről nem is beszélve, amik kényelmükön túl nem mindennapi dizájnt is megtestesítenek. S ez nem kiváltság, vagy sportolói teljesítmény függvénye, pusztán egyetlen döntés kérdése.

Megosztás
Tegek: sport