Esztergom

Lezárult az első pályázati kör az Új Esztergomi Piac bérleményeire

A pályázati kiírás első köre 2023. február 15-én zárult, ezt követően megtörtént a beérkezett pályázatok elbírálása. A pályázatok szakmai bírálója Szekér Zoltán ügyvezető mellett, Horváth Zoltán, a Kiskosár Bevásárló Közösség alapítója és Nagy Péter, az Ister-GranumEGTC igazgatója volt.

Örömmel kijelenthető, hogy az új piacon nagyon széles termékkínálat fog megjelenni. Többek között az új piacon lesz tejbolt széles választékú sajtokkal és további tejtermékekkel, zöldség-gyümölcs üzlet, pékáru üzlet, virágüzlet, savanyúságos üzlet, hentes termékek teljes kínálata:szárnyas, sertés, marha és további tőkehúsok, füstölt- és csemege áru, halas, vadhúsok, felvágottak, mangalica sertésáru termékek, ruhaüzlet. Most már az is biztossá vált, hogy az új piac valódi gasztroközpontként egyedi kínálatú bisztróval, lángosozóval, piaci pecsenyéssel, különleges reggelizővel is várni fogja vendégeit.

Az első körben 23 üzlethelyiségből 17 bérleményre érkezett eredményes pályázat, további 2 bérleményt az üzemeltető fog működtetni.   

A fennmaradó 4 kiváló elhelyezkedésű üzlethelyiség értékesítésére március elején teszik közzé a pályázati kiírás második körét. Az árusító (őstermelői) asztalok értékesítése is indul a következő hónapban, amit– a napi díj mellett – havi és éves időszakra is le lehet foglalni.

Az Új Esztergomi Piac összesen 23 bérleménnyel és 58 értékesítői asztallal nyitja meg kapuit a belváros szívében, a Simor János utcában. Az eredeti terveknek megfelelően minden további részletről az üzemeltető ad tájékoztatást Esztergom hivatalos honlapján, az esztergom.hu oldalon, valamint hamarosan induló új honlapján és közösségi oldalain.

Borítókép, forrás: esztergom.hu

Megosztás