Dorog

Figyelmen kívül hagyta a jelzőtáblát, így bukott le a körözött nő

Négy körözött személyt is elfogtak a rendőrök térségünkben szerdán, egyikük úgy bukott le, hogy figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és majdnem balesetet okozott.

A helyi járőrök Dorogon igazoltattak egy nőt február 15-én délelőtt. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene az Esztergomi Rendőrkapitányság szabálysértési körözést adott ki. Az esztergomi lakos a rá, közúti szabályok megsértése miatt kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Egy részét közérdekű munkával teljesítette, a fennmaradó bírságot viszont nem fizette be és nem is váltotta meg. A körözött személyt, miután befizette a bírságot, szabadon engedték.

Ugyanezen a napon az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai két személyt fogtak el, akik ellen szabálysértési körözés volt érvényben. Egy 47 éves férfi ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság négy, a Kisvárdai Rendőrkapitányság pedig egy szabálysértési körözést rendelt el. Az esztergomi lakos a részére kiszabott bírságokat befizette.

A délelőtti órákban Esztergomban, a Terézia utcában állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nőt, aki figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, és ezzel majdnem balesetet okozott. Kiderült, hogy a sofőr ellen a Dorogi Rendőrkapitányság körözést adott ki pénzbírság meg nem fizetése miatt. A 30 éves tatabányai lakos részére az egyenruhások az általa elkövetett szabálysértés elkövetése miatt helyszíni bírságot szabtak ki, és miután befizette a körözés alapjául szolgáló bírságot, szabadon engedték.

Forrás: police.hu