Hírek

Kylian Mbappé szeretne egy klubban játszani Bernardo Silvával

A PSG legendás csatára rá szeretné beszélni a klub vezetőségét, hogy szerződtesse a portugál Bernardo Silvát.

Még a nyári átigazolási időszakban elkezdték figyelni őt. A Barcelona is érdeklődik iránta. A bővebb csapatösszeállítást és a várható eredményeket a GGBET oldalán érdemes követnie. Érdemes megjegyezni, hogy a francia futballban, különösen a Paris Saint-Germain klubban nagyon érdekes a helyzet. Vagy az ország elnöke arra kéri a hírhedt csatárt, hogy ne igazoljon másik klubhoz, vagy ugyanaz a csatár azt javasolja a klub vezetőségének, hogy szerezzen be egy konkrét játékost. Igen, természetesen a Manchester City 28 éves támadó középpályásának megjelenése a Paris Saint-Germain keretében jelentősen megerősíti a párizsi klubot. De ennek az árát is érdemes figyelembe venni. Most Bernardo Silva piaci értéke 80 millió euró. És nem biztos, hogy a Manchester City vezetése úgy akar elengedni egy tehetséges játékost, hogy közben ez nem jár számára jelentős haszonnal. Vagyis nem kizárt, hogy az összeg nagyobb is lehet mint 80 millió euró. Nem hivatalos források 100 millió eurót is említettek. Ugyanakkor ismét nem hivatalos források arról számoltak be, hogy a Barcelona kész 60 millió eurót fizetni.

Bernardo Silva 29 meccsen vett részt a „citizens” színeiben

Ezeken a meccseken 2 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott. A támadó középpályás jelenlegi klubjának vezetősége nagyon jól mérlegeli az összes lehetőséget, ha ez az élvonalbeli játékos náluk marad, vagy ha az átigazolásán keres. 

Kylian Mbappé ragaszkodik a szerződés aláírásához a portugállal. Bár a téli átigazolási időszakban nem folytak tárgyalások a klubok között az átigazolásról, a párizsiak elvetették ezt az ötletet. Mbappé reméli, hogy klubja ismét harcolni fog a támadó középpályásért a nyári átigazolási időszakban és ismét megpróbálja szerződtetni a Manchester City sztárját. 

Maga Bernardo Silva nagyobb valószínűséggel mutatott hevesebb érdeklődést a Barcelona, mint a Paris Saint-Germain iránt. Közvetlen választ nem adott, de a bennfentesek beleegyezésről beszéltek. A Manchester City edzője, Guardiola nem igazán akar megválni kedvencétől. Úgy gondolja, hogy Silva sokat jelent a csapatnak, nemcsak tehetséges játékosként, hanem kiváló erkölcsi tulajdonságokkal rendelkező emberként is. Különösen, mivel a „citizens” vezetőedzőjének stratégiái nagyrészt a portugál sokoldalúságára épülnek.

Majd az idő eldönti, hogyan alakulnak a dolgok ebben az ügyben. Tud-e hatni Kylian Mbappé klubja vezetésére. És ha igen, vajon sikerül-e megállapodniuk a PSG főnökeinek a Manchester City vezetésével. És a fő kérdés pedig az, hogy maga Bernardo Silva mit választ, mert az ő kívánságait is figyelembe veszik majd.

Megosztás