Hírek

Hölgyek csatornája: a Max 4

Ahogy a férfiak számára a focimeccsek és a különböző sportvetélkedők, a hölgyeknek is vannak olyan műsorok, amelyek megtekintésével remekül tölthetik szabadidejüket. Az új Max 4 csatorna legfőképp nőknek kínál jobbnál jobb filmeket, sorozatokat és magazinműsorokat, minden korosztályban.

Max 4: a legújabb csatorna

A Max 4 a Network 4 legújabb csatornája, amely elsősorban hölgyek számára kínál kedvező magazinműsorokat, filmeket és sorozatokat. Az adó, amely jelenleg még a tesztelés fázisában tart február 1-től sugároz majd műsorokat. A programok között szerepelnek majd a nagy népszerűségnek örvendő Guldenburgok öröksége és a Klinika- Új generáció, a Hetedik Mennyország, a Szeretünk, Doki és a Veszett ügyek című sorozatok, valamint a Galileo című tudományos szórakoztató magazin is. 

Musor.tv: az online műsorújság

A musor.tv remek szolgáltatása az online műsorújság pár kattintással elérhetővé teszi a népszerű csatornák aktuális adásait és a vetítések időpontját. A műsorújság segítségével Ön is perceken belül megnézheti mi megy a tv-ben, illetve tájékozódhat arról, mikor játsszák szeretett televíziós programjait. Annak érdekében, hogy semmiképp se csússzon le a várva várt adásról, érdemes a kezdési időpontokat a Google naptárba menteni: ez egyszerűen megtehető a Musor.tv weboldalán. Amennyiben mégis lemaradna a kiválasztott filmről vagy sorozatról, akkor se búslakodjon, hiszen az online felületen azonnal informálódhat róla, mikor vetítik újra. 

Az online műsorújság előnyei a hagyományos műsorújsággal szemben:

  • ingyenes
  • bárhol és bármikor elérhető, pár kattintás alatt
  • környezettudatosság szempontjából is érdemes az online műsorújság mellett dönteni, hiszen ezen megoldás nem igényel papírt, ezzel óvja a környezetet
  • A naptár funkció segítségével könnyen elmentheti a kívánt műsor vetítésének időpontját, így biztosan nem fog róla lemaradni

További remek csatornák a Musor.tv kínálatában

A musor.tv a Max 4 televíziós programja mellett számos másik adó aktuális vetítéseiről is tájékoztatást ad. Az olyan főcsatornák mellett, mint az RTL, a TV2, a Duna Tv és a Viasat egyéb filmeket és sorozatokat sugárzó csatornák is jelen vannak. A legújabb mozifilmekért és népszerű sorozatokért érdemes az HBO, az HBO 2, az HBO 3 és a Cinemax kínálatából válogatnia. Gyermek és ifjúsági műsorokból sincsen hiány az online műsorújságban: az olyan adók aktuális vetítéseiről is informálódhat a Musor.tv segítségével, mint a Minimax, a Disney Channel, a Cartoon Network vagy a Nickelodeon, így könnyen kiválasztható a megfelelő műsor a családi tévénézéshez. A Musor.tv-ben garantáltan a sportok szerelmeseként sem fog csalódni, hiszen nálunk egy helyen tájékozódhat a legjobb sportcsatornák aktualitásairól. Az M4 Sport,  a Spíler 1, 2, a Sport 1, 2, az Eurosport 1, 2, valamint a Match 4 adásait nézve remek minőségben élvezheti az izgalmasabbnál izgalmasabb focimeccseket és az egyéb sportvetélkedőket. Ne feledkezzünk meg az ismeretterjesztő műsorokról sem, hiszen a Musor.tv felületén az olyan csatornák tv műsorait is figyelemmel kísérheti, mint az M5, a Spektrum, a National geographic, a Discovery Channel, az Animal Planet, a History, vagy a Travel Channel. 

Használja a Musor.tv online műsorújságának felületét és hagyjon fel az időigényes, felesleges televíziós kapcsolgatással. Segítségünkkel előre kiválaszthatja, mit is szeretne nézni a tv-ben, megtervezheti a családi mozizást és a kedvenc programjairól sem fog lemaradni.

Megosztás