Hírek

Újult erővel folytatják az új évet a sárisápi önkéntesek

Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp a közösségi oldalán számolt be az egyesület előző évi munkásságáról.

Beszámolójukból kiderül, hogy 2022-ben összesen 30 hivatalos riasztást kaptak, melyek között volt épület- és avartűz, baleset, szivattyúzás és egyéb műszaki mentés, amiken sikeresen helyt álltak. Mindemellett jótékonysági rendezvényeken és közösségi programokon is részt vettek.

Az önkéntesek elmondták azt is, hogy sok esetben riasztások nélkül oldották meg a helyzeteket, melyek nem voltak akkora volumenűek, hogy a hivatásos egységeket kelljen riasztani. De kerültek bajba is elromlott eszközök miatt, melyekhez nagyon gyorsan segítséget kaptak.

„A tavalyi év a drágulásokról szólt, ami nehéz helyzetekbe hozott minket is, de igyekeztünk megoldani mindent, mely az Önök támogatása nélkül nem sikerülne. Köszönetet szeretnénk mondani Mindenkinek, aki az idei évben is segítette munkánkat, melyet Önökért teszünk, Önkéntesen. Sok támogató önként jelentkezett, hogy segítene pénzbeli és egyéb támogatással, adó 1 százalék felajánlással.” – jegyezték meg bejegyzésükben.

Hozzátették, hogy a támogatások mellett köszönetet szeretnének mondani a lelkes csapatukért, önkénteseikért és családjukért, akik az egész év folyamán, ahogy tudtak részt vettek a tűzoltóság életében! Sokan rengeteg bérmunkát vállalva segítettek, hogy fenn tudják tartani az egyesület sikeres működését.

„A 2022-es évet lezárva, újult erővel folytatjuk a következő évet.” – így zárták beszámolójukat.

Megosztás