Hírek

Balesetekkel indult az újév

Január 1-jén, vasárnap délután árokba hajtott egy gépjármű a 10-es úton Piliscsabán. Hétfőre virradóra villanyoszlopnak ütközött egy autó Pilisszántón, délután pedig egy parkoló gépkocsiba mentek bele Piliscséven.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint vasárnap 13 óra körül árokba hajtott egy személyautó Piliscsabán, a 10-es főút belterületi szakaszán. A műszaki mentést végző helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre érkeztek az esztergomi hivatásos tűzoltók is. A baleset félpályán akadályozta a forgalmat az érintett útszakaszon. A piliscsabai önkéntesek tájékoztatása szerint a mentők egy sérültet megfigyelésre kórházba szállítottak.

Szintén a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőre virradóra Pilisszántón, a Nyúl utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. A pomázi önkormányzati tűzoltók csörlő segítségével az autót az oszlop alól kivontatták, áramtalanították és átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt.

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn 13 óra körül egy parkoló autónak ütközött egy gépkocsi Piliscséven, a Béke utcában. A baleset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Fotók: piliscsabai eset (Tűzoltóság Piliscsaba Facebook oldal)