Hírek

Szabadulószoba Esztergom-Kertvárosban

60 és 75 perces interaktív élménnyel és izgalommal várnak csapatoddal Esztergom-Kertvárosban, a Granténál, ahol egy élő társasjáték szereplőjeként kell kijutnotok egy adott stílusú szobából.

A játékidő alatt különböző logikai és ügyességi feladványokat kell megfejtenetek, ehhez pedig háttértudásra sincs szükségetek. A játék során garantált izgalommal és élménydús pillanatokkal gazdagodtok majd és úgy érezhetitek magatokat, mint a filmek hősei. Mindezt fokozza a valósághű környezet és dekoráció, ahol a fény és hang effektekkel felruházott játéktér a maximumra pörgeti a hangulatot.

Jelenleg 3 szabadulószoba közül választhattok, viszont a „Z”-VIRUS Szabadulószoba december 31-én bezár, helyette azonban januártól új pálya vár Benneteket!

Szabadulószobák:

Rejtélyek nyomában: Carter és Charlotte a hétvégén vacsorát rendeztek barátaiknak az erdei vadászházukba. Mindannyian élvezték egymás társaságát, remek volt a hangulat, ám rövidesen minden megváltozott. Egy végzetes és sötét titok fedte be az éjszakát! A tragédia részleteinek kiderítésére titeket a legjobb detektíveket küldtek. Azonban nincs szerencsétek mert egy vihar közeleg és félő, hogy elmossa a nyomokat, így a sötét erdő titka örök rejtély marad.

„Annabelle” horror: Ez nem álom….. Ez a valóság! Elszabadult a pokol! Az ártó démonokat fogva tartó pincét felkutatták és egy végzetes hibát ejtve, kiszabadították a megszentelt üvegszekrénybe zárt minden idők leggonoszabb démonát, Annabelle-t. Igazi démonológusokra lesz szükség, akik félelmet nem ismerve küzdenek meg a titokzatos és mágikus tárgyakban lakozó többi démonnal szemben, akiket a baba ereje irányít. Vajon időben visszakerül Annabelle a vitrinbe vagy újabb áldozatokkal növeli erejét!?

„Z”-VIRUS: Egy titkos laboratóriumban tesztalanyként használnak fel benneteket, ahol kutatóorvosok lázas munkával és óriási harcot vívva az idővel a ,,Z”- Vírus ellenszerének kifejlesztésén dolgoznak, mielőtt az egész világ megfertőződne és a földet elérné a teljes pusztulás. Azonban egy félresikerült tesztelésnél mindannyian megfertőződtek, így rátok maradt a vírus ellenszerének kifejlesztése.

További információ, jelentkezés>>

Megosztás