Hírek

Divatinspirációk 2022/2023 telére

A divatvilág folyamatos változása valószínűleg senki számára nem jelent túl nagy újdonságot. Minden évben más trendek uralják az adott szezont – ha pedig szeretnénk divatosan öltözködni, akkor érdemes ezekhez igazodnunk. Ebben a témában viszont számtalan fashion blog ír különféle tanácsokat, amelyek bár nem mindig mondanak ellent egymásnak, azonban nehéz lehet kiigazodnunk köztük. Íme, pár jó tanács tehát az idei télre, amelyekkel biztosan nem lövünk majd mellé, ha trendben szeretnénk maradni.

Téli kabátok

Ha kíváncsiak vagyunk az aktuális téli trendekre, akkor a legtöbb fashion blog minden bizonnyal a különféle télikabátokat helyezi fókuszba ennek kapcsán. Ez pedig helyénvaló, hiszen ilyenkor a szettünk jelentős részben maga a kabát határozza meg. Melyek tehát a legmenőbb kabát az idei télen? Milyen fazont érdemes választanunk, ha valóban szeretnénk trendben maradni? Nos, az idei kínálat rendkívül szélesnek mondható. Elsősorban ott vannak különleges steppelt kabátok, amelyek a retró divat újbóli szárnyra kapásával idén télen is hatalmas slágernek számítanak. Ezek számtalan különféle fazonban elérhetőek. Ha viszont a legdivatosabb darabokat szeretnénk megtalálni köztük, akkor kétség kívül a klasszikus oversize fazonú télikabátok között érdemes nézelődnünk. Színválaszték tekintetében pedig az élénk árnyalatok és a csillogós felszínek kerültek előtérbe. Amennyiben tehát ezek közül választunk, biztosan nem kell majd amiatt aggódnunk, hogy viseletünk nem felel meg az aktuális trendeknek. Természetesen vannak olyanok is, akik nem igazán kedvelik az ilyen jellegű darabokat. Számukra viszont ideális lehet, ha a különféle szövetkabátok közül választanak, amik idén szintén sikerdaraboknak számítanak. Ezek ugyanis többféle különleges színnel és mintával elérhetőek, amely révén kellően modern és divatos megjelenést kölcsönöznek viselőiknek.

Lábbelik

A téli szettek szintén fontos részét képezi a megfelelő lábbeli kiválasztása. Az aktuális trendek szerint rendkívül felkapottnak számítanak az eszkimócsizmák és az egyéb prémmel díszített darabok. Továbbá a különféle katonai bakancsok nőies stílusban újratervezett, színes darabjai is népszerűek. Ha azonban ezek egyikéért sem rajongunk igazán, akkor még mindig ott vannak a klasszikus magas szárú csizmák, amelyek sosem fognak kimenni a divatból. A nagyobb divatáruházak kínálatát szemügyre véve azonban pontosabb képet kaphatunk arról, hogy mely téli lábbelik a legnépszerűbbek mostanság – hiszen ezek általában ez alapján válogatják össze a termékválasztékot. Példának okáért a CCC széles választékában garantáltan olyan lábbelikkel találkozhatunk, amelyek megfelelnek az aktuális trendeknek. Ezeket pedig nem csak a CCC áruházaiban, de annak weboldaláról is könnyedén beszerezhetjük. Tehát feltétlen megéri egy pillantást vetni az idei kínálatára.

Kiegészítők

A legfőbb téli kiegészítőket – a lábbeliket leszámítva – a sapkák és kesztyűk alkotják. Azonban ezek közül leginkább a sapkákra érdemes fókuszálnunk, hiszen a kesztyűt ezekhez illően választjuk ki, csakúgy, mint a sálakat. Az aktuális divatot szemügyre véve még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a különféle bojtos fazonok, a szőrmés usánkák és klasszikus beanie sapkák. Tehát ezek között érdemes nézelődnünk.

Megosztás