Esztergom

Harmadikak lettek az esztergomi tűzoltók a rendvédelmi focitornán

A Tatabányai Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében ötödik alkalommal rendezték meg a rendvédelmi focikupát a Tatabányai Multifunkciós Sportcsarnokban december 8-án, csütörtökön. A torna harmadik helyezettje az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság csapata lett. A legjobb kapusnak járó díjat pedig Bodrogi István tű. főtörzsőrmester, a Bajnai Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltója vehette át.

A focitornán összesen 11 csapat indult: a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság (három csapattal), a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tatabányai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Tatabányai Rendőrkapitányság, a FER Létesítményi Tűzoltóság, valamint az Oroszlány Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság a fociimádó állománya mérte össze tudását.

A tornát dr. Kancz Csaba főispán, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal vezetője, valamint Szunyog Zoltán tű. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg. 

A kupa legjobb játékosa, gólkirálya Müller Kristóf tű. őrmester, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltója lett. A legjobb kapusnak járó díjat pedig Bodrogi István tű. főtörzsőrmester, a Bajnai Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltója vehette át. 

A torna harmadik helyezettj az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság csapata lett. Másodikként a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság  „A” szolgálati csoportja végzett. A kupát a Tatabányai Rendőrkapitányság focicsapata nyerte.

Fotók: Bendik Zsuzsa – Komárom-Esztergom KH; Pongráczné Bella Edina tű. őrnagy – Tatabányai HTP
Forrás: Katasztrófavédelem