Esztergom

Mintegy négymillió forintot gyűjtöttek össze a motoros angyalok

December 7-én, szerdán adták át a szeptemberi „Motorosok is lehetnek angyalok” jótékonysági célú motoros találkozó és felvonulás során összegyűjtött pénzadományt az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak.

A kórház vezetősége a közösségi oldalán közölte, hogy a 3.928.000 Ft összeget Lehotay Kata főszervező a Lehotay Család nevében adta át. A befolyt összeget az esztergomi kórház a Szülészet-nőgyógyászati Osztály műtőjének felújítására fordítja. „Minden Résztvevőnek, Motorosnak és Támogatónak szívből köszönjük a felajánlásokat!” – jegyezték meg.

„Nyolcadik esztendeje fújjuk a kürtöt és lengetjük emelt fővel a lobogót. Idén is szeretettel és mérhetetlen büszkeséggel a szívünkben kiáltjuk bele a Nagyvilágba, hogy MI, Motorosok, 3.928.000 forintot gyűjtöttünk össze A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági rendezvény során, mely összeget az idei évben is, az ország első és egyetlen Motorosbarát Kórházának, az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak ajánljuk fel. A tavalyi 3.027.800 Ft után, egy évvel később, közel egymillió forinttal, 900.200 forinttal nőtt az összeg! Le a kalappal, a Motoros társadalom előtt!” – közölte Lehotay Kata, az Off Road Motors Lehotay Kft. közösségi oldalán.

Borítókép: Vaszary Kolos Kórház Esztergom – Hivatalos oldala