Hírek

Ki lesz az idei világbajnokság gólkirálya?

A 2022-es katari futball világbajnokság legelső meccsei alatt rögtön több komoly meglepetés is érte a nézőket, ugyanis először Szaud-Arábia győzte le Argentínát, majd Japán Németországot, így eddig semmi sem alakult papírforma szerint. De vajon ki lesz a bajnokság gólkirálya?

Ha van egy jó tipped, ne habozz és oszd meg velünk a https://www.bemybet.com/hu/2022-es-vilagbajnoksag-golkiralya/ oldalon. Mint ahogy mindig, az idei világbajnokságon is rengeteg tehetségnek jut majd szerep, azonban az, hogy közülük ki lesz a legnagyobb sztár, nem csupán a saját, hanem a csapatuk teljesítményétől is függ. Az argentin vereség például nagyon nem kedvez Lionel Messi szereplésének, hiszen még az is lehet, hogy a történtek után a vártnál jóval korábban kiesik az egész csapat. Olvass tovább és tudd meg, hogy szerintünk kik lehetnek a legesélyesebbek, a 2022-es katari foci világbajnokság gólkirálya címre!

Cristiano Ronaldo

A Reál Madrid klasszikusa, aki jelenleg a Manchester Cityben játszik idén már az ötödik világbajnokságon szerepel. A 37 éves csatár már korábban is lehozott jónéhány meccset Portugáliának egyszemélyes hadsereg üzemmódban és sokan most is ugyanezt várják tőle. Bár nem fér hozzá semmi kétség, hogy Ronaldótól mindenki kiváló szereplésre számít, a már középkorú csatárnak számtalan sokkal fiatalabb tehetséget is maga mögé kell gyűrnie, hogy megszerezze a legjobb játékos címet.

Lionel Messi

Az Argentin csapat Cristiano Ronaldoja, a 35 éves Messi szintén a focilegendák egy korábbi generációjához tartozik és feltehetően ez az utolsó esélye arra, hogy megvalósítsa az álmát és világbajnokságot nyerjen a válogatottal. Sajnos azonban ennek az álomnak az esélyei egyre csökkenek, például az Argentin csapat Szaud-Arábiától elszenvedett csúfos veresége miatt. Ezen felül , pletykák szerint Messi fizikailag sincs csúcsformában és több kisebb sérüléssel is küzd.

Neymar

A világ egyik legtehetségesebb és legmegosztóbb fiatal focistáját, a sokak szerint egyben színész legenda Neymart olyan csapattársak segíthetik a gólkirály címhez vezető úton, mint például Vinicius Junior vagy Alisson. Brazília egy brutálisan erős csapattal érkezik az idén, ami az idei bajnokság egyik nagy favoritja, így Neymarnak könnyebb dolga lehet a csapaton belül, mint Ronaldónak és Messinek.

Keyin De Bruyne

A 31 éves Kevin De Bruyne azon focisták közé tartozik, akik már viszonylag idősebben kerülnek a rivaldafénybe. A belga középpályás már 4 évvel ezelőtt is a legfontosabb játékosok között volt és ez idén sincs másképp. De Bruyne a lista többi szereplőjétől eltérően egyértelműen remek csapatjátékos, aki kiválóan mozog a középpályán, azonban a gólkirályi cím tekintetében mindenképpen hátrányból indul, hiszen míg Ronaldo, Messi és Neymar szinte csak legelöl mozognak, De Bruyne általában kevésbé támadó játékos.

Megosztás