Dorog

Dorog-Siófok 1-2

Gyenge első és izgalmas második játékrészt követően a Siófok egyet megőrzött kétgólos előnyéből Dorogon, a labdarúgó NB II 15. fordulójában, november 6-án, vasárnap – írja a Nemzeti Sport.

Az első félidőben gyenge játékot láthatott a publikum. A Dorog szinte teljesen veszélytelenül futballozott, míg a Siófok két lehetőségével is élni tudott, így kényelmes előnnyel mehetett a szünetre. A vendégcsapat sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt, de ez is bőven elég volt számára a mérkőzés kézben tartásához a gyengén játszó Dorog ellen. A második félidő elején szépített a hazai csapat, majd végre úgy kezdett játszani, ahogy egy kiesés ellen küzdő gárdának kell. Marián Sluka cseréi sokat lendítettek a hazaiak játékán, akik teljesen beszorították a Siófokot. A dorogiaknak megvoltak a helyzetei az egyenlítés kiharcolásához, de nem sikerült betalálniuk, így ismét pont nélkül maradtak.

LABDARÚGÓ NB II – 15. FORDULÓ
DOROGI FC–BFC SIÓFOK 1–2 (0–2)
Dorog,
Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Görög Márió (Bede Tamás, Szabó Dániel)
DOROG: Molnár Zs. – Kárász (Albert Á., 76.), Kovács O., Keresztes, Papp M. – Lénárth – Magyari (Szalai J., a szünetben), Tóth B. (Gyurácz, 76.), Sztojka (Lustyik, 76.), Szedlár – Vígh. Vezetőedző: Marián Sluka
SIÓFOK: Hutvágner – Polényi, Varjas Z., Debreceni, Varga B. – Szakály A. (Nagy-Kolzsvári, 81.), Krausz – Major (Vágó, 89.), Farkas B. (Eördögh, 57.), György (Girsik,57.) – Horváth P. (Nikházi, 81.). Vezetőedző: Domján Attila
Gólszerző: Vígh (58.), ill. Horváth P. (21.), Varjas (42.)
MESTERMÉRLEG
Marián Sluka: – A kidolgozott taktikánkat az első félidőben az öltözőben hagytuk és egyéni hibákból két gólt is kaptunk. A második félidőben már olyannak láttam a csapatomat, amilyennek szeretném, de sajnos ezúttal sem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat.
Domján Attila: – Nehéz mérkőzést játszottunk, de magunknak tettük azzá. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a másodikban azonban magunkra húztuk ellenfelünket.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC Facebook oldala