Hírek

A legfontosabb futball bajnokságok és kupák egy helyen

A focirajongók számára igazán fontos események a különböző bajnokságok és kupák, ezen időszakban nincs is számukra élvezetesebb időtöltés, mint a meccsnézés a barátaik társaságában. Ezen jelentős összecsapásokat, nemzetközi-, és hazai kupadöntőket szurkolók sokasága követi hatalmas figyelemmel évről évre.

Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni az izgalmas mérkőzésekről, látogasson el a musor.tv oldalára, ahol mindig naprakész információkat kaphat arról, mikor is játszódnak az aktuális focimeccsek.

Miért ajánlott az online TV-újságot választani?

Egy munkában töltött fárasztó nap után mi sem esik jobban, mint lepihenni a tv elé, és egy finom nassolnivaló társaságban megnézni egy érdekes adást: már csak azt kell eldönteni, mi legyen az. Az online műsorújság segítségével pár kattintás alatt megtudhatja, mi megy a tv-ben. Amennyiben felkeresi az internetes felületet, nem kell össze vissza kapcsolgatnia a csatornák között, és  biztos lehet benne, hogy nem kési le kedvenc műsorát. Ha mégis lemaradna az Ön által kedvelt közvetítésről, az online műsorújság megmutatja, mikor tudja visszanézni azt. 

Sport minden mennyiségben!

A tv-ben számos csatornával találkozhat, amelyek élőben közvetítik az aktuális focimeccseket. A Sport 1 és Sport 2 közkedvelt sportcsatornák mellett az M4 Sportra, vagy a Match 4-ra kattintva is érdekfeszítő mérkőzéseknek lehet szemtanúja. A futball szerelmeseinek körében nagy népszerűségnek örvendenek továbbá a Spíler1 és a Spíler2 adók, valamint az Eurosport 1 és az Eurosport 2 is. Amennyiben a labdarúgáson kívül más, akár extrémsport közvetítésekre is kíváncsi, ajánljuk az Extreme Sports Channel-t, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb sportokat ismerhet meg. 

Futball bajnokságok és kupák

A leghíresebb futball bajnokságok évről évre az egész világot megmozgatják. Ezen időszakokban megszokott látvány a focimezbe öltözött szurkolók sokasága. A városokban sok helyen szabadtéri kivetítőket helyeznek el, ahol focidrukkerek sokasága izgulhat közösen kedvenc csapatáért, a kupát rendező országok megtelnek turistákkal, a stadionok pedig rajongókkal. A jelenleg is zajló UEFA-bajnokok ligája évente kerül megrendezésre, melynek keretein belül az európai klubcsapatok mérkőzhetnek meg egymással. Az egyes országok az elmúlt év eredményeinek függvényében indíthatnak egy, kettő, három, illetve négy csapatot, mely együttesek az adott ország bajnokságának megnyerésével vívhatják ki a részvételt. Az Európa-liga a BL-hez hasonlóan egy olyan kupasorozat, melyet az európai klubcsapatok számára rendeznek meg minden szezonban, a bejutáshoz pedig szintúgy egy megelőző selejtezőben kell jól szerepelni. A labdarúgó Európa-bajnokságra négy évente kerül sor, amelyben az UEFA-tagországok férfi labdarúgó válogatott csapatai mérhetik össze tudásukat. Az évek múlásával az UEFA egyre több csapat számára tette lehetővé a részvételt: míg 1976-ig mindössze 4 klub csaphatott össze a bajnoki címért, 2016-ban már 24 csapat ütközéseit kísérhették végig a nézők. Nem változott viszont, hogy az induló csapatokat selejtezők során választják ki. A FIFA labdarúgó-világbajnokság a nemzetközi labdarúgás legfontosabb és egyben legnépszerűbb küzdelme, melynek döntője négy évente kerül megrendezésre. Az elismerő kupáért a nemzeti férfi labdarúgó válogatottak szállhatnak versenybe, mely összecsapásokat nézők milliói kísérik végig hatalmas izgalommal, a bajnokság utolsó mérkőzése pedig hagyományosan a világ legnézettebb sporteseménye. Az egy hónapig tartó döntőben 32 nemzeti válogatott vesz részt, amely tornán az esemény házigazdája automatikusan részt vesz, a többi csapat a selejtezők során kerülhet be. 

Megosztás