Hírek

Májkárosító gyömbért, és szalmonellás nápolyit hívnak vissza

Az Auchan aflatoxin szennyezettség gyanúja miatt hívja vissza sajátmárkás kandírozott gyömbérét, míg a Lidl a Tastino töltött ostyáját hívja vissza szalmonella lehetséges jelenléte miatt.

Aflatoxin szennyezettség gyanúja miatt visszahívják az Auchan Kandírozott Gyömbér 100 g-os kiszerelésű 9/9/2023 lejárati idejű valamennyi tételszám terméket. Az érintett termék bármelyik Auchan üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit. A probléma jellegéről bővebben itt olvashat. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

Szalmonella lehetséges jelenléte miatt a Lidl visszahívja a Pak Rampart d.o.o által Bosznia-Hercegovinában gyártott Tastino Töltött ostya, kakaós 800 g és Tastino Töltött ostya, mogyorós 800 g összes tételszámú terméket. Az érintett termék bármelyik Lidl üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján és a boltokban kihelyezett információs plakátokon tájékoztatta vásárlóit. A probléma jellegéről bővebben itt olvashat. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékekre vonatkozik.​​​​

Fotók, forrás: Nébih / Aucahn / Lidl

Megosztás