Hírek

Három baleset is történt hétfőn reggel térségünkben

Október 3-án, hétfőn reggel Nyergesújfaluban és Dorogon anyagi káros, míg Tokodon személyi sérüléssel járó baleset történt – tudtuk meg Marosán Angelikától, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Reggel 7 órakor Nyergesújfaluban, a Kossuth Lajos utca 84. szám előtt négy autó (Citroen Berlingo, Opel Corsa, Suzuki, Ford Fiesta) ütközött össze. A rendőrök megállapították, hogy a Tát irányába haladó forgalom a gyalogos-átkelőhely előtt megállt. A sor végén haladó sofőr az általa vezetett gépkocsival nem tartotta be a követési távolságot és nekiütközött az előtte álló járműnek, melyet nekilökött az előtte állónak, ami az előtte álló autónak ütközött. Az eset során személyi sérülés nem történt, azonban a gépjárművek a forgalmat akadályozták, ami miatt félpályás útzár volt érvényben. Az okozónak helyszíni bírságot szabtak ki.

8 óra 21 perckor érkezett a bejelentés miszerint Dorogon, a Mária út 29. szám előtt a pékségnél anyagi káros, személyi sérülés nélküli baleset történt. Egy Opel típusú ponyvás kisteherautó tartófája ráborult egy Volkswagen típusú járműre, melyen karcolás keletkezett. Kiérkezésre a felek megegyeztek, rendőri intézkedés nem volt.

Fél kilenc körül egy 47 éves hölgy az általa vezetett gépkocsival haladt Tokod felől Bajna irányába, amikor a Táti utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében egy 72 éves férfi nem adta meg neki az elsőbbséget és összeütköztek. A baleset során vétlen hölgy a fején sérült meg, ezért OMSZ könnyű sérüléssel elszállította.