Dorog

Dorogi rendőr kezdte meg az újraélesztést a tegnapi balesetnél

Közlekedési balesetben sérült meg az a 63 éves nő, akinek újraélesztését Balogh László rendőr főtörzsőrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság járőre kezdte meg.

Mint arról beszámoltunk, frontális baleset történt szeptember 21-én, szerdán 15 óra körül a 10-es úton, Dorog határában az OMV benzinkút után. A balesetben 3 fő súlyosan, 1 fő életveszélyesen sérült. Az autók áramtalanítását az esztergomi hivatásos tűzoltók végezték el. A mentőkocsik mellett mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A mentés és a helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben, melyet este 8 óra körül oldottak fel.

A rendőrök kiérkezésekor az egyik jármű mellett feküdt egy nő, akinek nem voltak életjelei, nem volt légzése és keringése. Balogh László rendőr főtörzsőrmester a Dorogi Rendőrkapitányság – Police Medic végzettségű – járőre haladéktalanul megkezdte a bajbajutott újraélesztését. A főtörzsörmester a mentők kiérkezéséig folyamatosan végezte a mellkaskompressziókat. Az időközben kiérkezett mentőszolgálat munkatársainak segítségével, sikeresen újraélesztették a 63 éves nőt, akit kórházba szállítottak. A Police Medic képzés egy speciális szakképesítés, mely során életmentő beavatkozásokat, és a teljes újraéleszetési protokollt elsajátítják kollégáink.

Fotók, forrás: police.hu