Kategóriák: HírekProgramok

Jótékonysági Motor-Autó Kiállítást szerveznek Sárisápon

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik a nagysikerű ADD A KEZED Jótékonysági Motor-Autó Kiállítást a Sárisápi Triál Parkban szeptember 25-én, vasárnap.

Az egésznapos rendezvényen street és raliautókat, valamint motorkerékpárokat tekinthetnek meg az érdeklődők. A triál, drift és kutyás bemutatók mellett pedig egy igazi motoros kaszkadőr showt is megnézhetnek. Sőt a szervezők koncertekkel és sztárfellépőkkel, valamint a gyerekeknek ugrálóvárral készülnek. A rendezvényre a belépő 200 Ft/fő (12 éven aluliaknak ingyenes).

A nap folyamán különleges sport relikviákra lehet licitálni, valamint a helyszínen adománygyűjtő láda is lesz. A befolyt összegből pedig két családot szeretnének támogatni, akiket az alábbiakban be is mutatunk.

Kollár Bálint: a 16 éves fiú első daganatát 2016-ban diagnosztizálták a fejében. A tumor polip alakként rátekeredett a kisagyra, a műtét során el kellett távolítani ennek 40%-át a sikeresség érdekében. Következményeként tolószékbe került, bal szemére megvakult, mozgásképtelen lett. Három évig etetni-itatni kellett, egyedül képtelen volt rá. Rengeteg Kemoterápia és 30 sugárkezelés következett. 2020 júniusában az MR vizsgálat újra daganatot mutatott. Következtek a sugárkezelések, egyéni gyógyszeres kezelések. A daganat eltűnt! 2021 szeptemberében újra daganatot találtak, de a kezelési támogatást megvonták. Bálint havi kezelési költsége 140.000 Ft, amit nagyon nehezen tud a család előteremteni.

Tóth Zsolt: szívbeteg, egyedül neveli 12 éves fiát. Fél évet kórházban töltött, nemrég tért haza, de csak járókerettel tud menni, nem tudja munkáját elvégezni. Minimális betegállomány pénzből élnek. A bajnai önkormányzatnak hála a gyermek kapott tanszereket, hogy el tudja kezdeni az iskolát. Sajnos mindennapi megélhetésük nagyon nehéz, ehhez szeretnének segítséget nyújtani.

Szervezők: RHS DJ TEAM (Ábrahám Zoltán), Pup Attila és Társai Kft. (Pup család), Trial Hungary Szakág (Török János), Rallysta Team (Takács Csaba).

Facebook esemény>>