Kategóriák: Hírek

Új köntösbe öltözött a divatmagazin.hu

A megújult divatmagazin.hu a mai modern kornak megfelelő, letisztult, átlátható, formavilágát és színeit tekintve pedig az uniszex irányba kezd mutatni, amivel egyértelműen igyekszik megcélozni a férfiakat is.

A portálon alapvetően hat kategóriában találunk cikkeket: divat, életmód, gasztro, színes, kultúra és világjáró. A divat kategóriában olyan cikkeket is találunk, ami a ruha újrahasznosítását mutatja be egy háromgyermekes anyukán keresztül, aki az „újraruha” ötleteivel hódította meg az Instagramot. De olyan témákat is boncolgatnak az őszi szezon kapcsán, hogy a nők hány zsebes átmeneti kabátot vásároljanak. Az életmód kategória is egész izgalmasnak ígérkezik, hiszen az etikus divat mellett tippeket is adnak a kezdő futóknak.

Az én kedvenc kategóriám a gasztro, itt többek között a divatos borokról olvashatunk, megtudhatjuk hogyan étkezzünk húsmentesen, illetve milyen ínycsiklandozó önteteket használjunk az egyes salátákhoz. A színes témák között olyanok szerepelnek, mint például az iskolakezdéshez használt újrahasznosítható csomagolóanyagok, vagy mint az ókori görögök idejéből való divatszösszenetek.

A kultúra blogban divattörténeti kiállításokról olvashatunk, de azt is megtudhatjuk, hogyan kelt el Indiana Jones egyik kalapja háromszázezer dollárért. Végül a világjáró kategóriára is kitérnénk, ahol az őszi szezonban használt túrázási felszereléseket ismerhetjük meg a divatos pólóktól kezdve a túrapolárig, mindemellett a legszebb őszi esküvői helyszíneket is megismerhetjük.

A sokk cikk közül kiemelnénk egyet, ami a férfiakat biztosan érdekelni fogja, mégpedig azt, hogy mire figyeljünk oda a zakó vásárlásánál. A „Zakó vásárlás – ezekre figyelj oda!” című cikkükből többek között kiderül, hogy zakó vásárlás során érdemes arra figyelni, hogy a hajtókák ne álljanak el, valamint, hogy a zakó begombolva se legyen túl szűk és feszülő viselőjén. Kiemelik, hogy zakó vásárlás közben különböző fazonokkal is találkozhatunk, például a slim fittel ami szűkebb fazon, mint a tailored fit. A slim fit egy karcsúsított zakó fajta, mely fiatalos, divatos megjelenést biztosít. Egy slim fit zakó és egy szűkített nadrág például a vékonyabb férfiakon mutat igazán jól. Fontos megemlíteni azt is, hogy a zakó vásárlás során a megfelelő ingek kiválasztása, és azok párosítása is fontos szerepet játszik öltözködésünkben. Amikor a zakó elegánsabb, egyszínű, minőségi anyagból készül és elegáns eseményre, business formal vagy business casual munkakörnyezetben szeretnénk viselni, érdemes azt fehér, világoskék vagy szürke ingek párosításával ötvözni. A kék árnyalatai például néhány színpszichológiai tanulmány szerint is a legmeggyőzőbb és legprofesszionálisabb hatású színeknek bizonyulnak.

Az említett cikk is rámutat arra, hogy a megújult divatmagazin.hu igyekszik megcélozni a férfiakat is, ezért minden nemnek és korosztálynak bártan ajánljuk!

Megosztás