Kategóriák: Hírek

Gyönyörű fotókat keresel?

Miért olyan ritkán találni olyan ingyenes stock fotót, amely tökéletesen illik blogbejegyzéséhez, e-mailjéhez vagy más tartalomhoz?

Először is, a valóban ingyenes fotók választéka az interneten korlátozott. Például a Creative Commons kiváló forrása a jogdíjmentes képeknek. De a legtöbb esetben továbbra is az alkotót/fotóst kell feltüntetnie, ha Creative Commons-képet használ a tartalomban.

Azonosítsa a licencet a választott képen.
Ehhez először írja be a keresett kifejezést, amely leírja a kívánt képet. Ha talál egyet, szánjon egy percet a képre vonatkozó licenc feltételeinek megismerésére, és helyezze bele a bejegyzésébe. A Flickr-en található képek esetében ez a licenc a kép jobb alsó sarkában látható, ahogy az alább látható (ez a hozzárendelési licenc).
Miután azonosította a kép licencét, és megírta az azt tükröző forrásmegjelölési sort, mindössze annyit kell tennie, hogy hiperlinkelje a szerző nevét vagy a kép eredetét arra a céloldalra, ahonnan először letöltötte.

Mi az a nagy felbontású képméret?
A „nagy felbontás” egy relatív fogalom a kép élességének és tisztaságának leírására. A felbontást a kép „sűrűségének” tekintse, amely egy adott képméretnél a pixelek számára és a megjelenített részletekre utal.
A felbontás a kép élességét és tisztaságát írja le. Tekintsd úgy, mint a képet alkotó pixelek „sűrűségét” a méreteihez (Sz x Ma) képest.

Ezt szem előtt tartva a „nagy felbontás” relatív fogalom; az éles, jó minőségű kép eléréséhez szükséges megfelelő méret a tervezett méretektől és kijelzőtől függ.
Ha egy kép felbontása túl nagy, akkor obszcén nagy fájlméreteket fog kapni. Ha a felbontás túl alacsony, a kép homályosnak és/vagy pixelesnek tűnik.

Professzionális stockfotókra van szüksége a tartalomhoz, de nincs meg a költségvetése? A Stockfreeimages stock fotóit gondosan válogattuk össze, hogy segítsünk a marketingeseknek és a különféle iparágakban dolgozó üzleti szakembereknek abban, hogy tartalmaikban több látványt tudjanak kiaknázni. Az együtt dolgozó emberek irodai fotóitól a konyhai harapnivalókig mindent megörökítettünk. ,Használhatod blogbejegyzéseidben, közösségi média csatornáidon, e-mailjeidben, a következő csapattalálkozó paklijában – az ég a határ! És igen, megígérjük, hogy ezek a fotók 100%-ban ingyenesen használhatók, nem igényel hitelt.

Megosztás