Kategóriák: DorogHírekSport

Gól nélküli döntetlen

Jó iramú, harcias, helyzetekben bővelkedő mérkőzést vívott egymással a Békéscsaba és a Dorog, de mindkét oldalon érintetlenek maradtak a hálók, így egy-egy ponttal gazdagodtak a felek a labdarúgó NB II 6. fordulójában augusztus 28-án, vasárnap – írja a Nemzeti Sport.

Nem lehetett azt mondani, hogy nyomasztó fölényben játszott volna az első félidőben a csak a győzelmet elfogadható eredménynek tartó Békéscsaba, sőt, a dorogiak legalább annyiszor eljutottak a hazaiak tizenhatosáig, mint a lila-fehérek, és a támadásaik is veszélyesebbek voltak. A vendégek akcióinak túlnyomó többsége a bal oldalon futott, de ezekből a szünetig nem született gól.

A pihenőből sokkal harapósabb Békéscsaba jött vissza a pályára, Horváth Péter rögtön meg is szerezhette volna a vezetést, de – ahogy ez a helyzet – később a többi is kimaradt a hazaiaknál. A Dorog ebben a félidőben már jóval kevesebb lehetőséghez jutott, de ha támadóinak lehetőségük nyílt, meglódultak, ám jól zárt a csabai retesz. Jó iramú, harcias mérkőzést vívott egymással a Békéscsaba és a Dorog, mindkét oldalon érintetlenek maradtak a hálók, így egy-egy ponttal gazdagodtak a felek.

LABDARÚGÓ NB II – 6. FORDULÓ
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE–DOROGI FC 0–0
Békéscsaba,
1230 néző. Vezette: Nagy Norbert (Szabó Dániel, Nagy Viktor
BÉKÉSCSABA: Bukrán – Puskás (Oláh Á., 88.), Fazekas L., Albert L., Mikló – Horváth P., Zvara (Váradi, 60.), Kitl M., Talpalló (Czékus, 46.) – Máris (Szalai D., 74.), Lukács R. (Hamed, 60.). Vezetőedző: Brlázs Gábor
DOROG:
Molnár Zs. – Tóth B., Gyurácz, Keresztes, Papp M. – Lénárth T., Albert Á. (Sztojka, 67.) – Lustyik (Oldal, 74.), Szerencsi, Szedlár (Rácz F., 80.) – Paudits (Barna G., 67.). Vezetőedző: Fenyvesi László
MESTERMÉRLEG

Brlázs Gábor: – Első félidőben nem volt meg a tűz ahhoz, hogy egy ilyen rangadót meg tudjunk nyerni. Sajnálom a kilátogató szurkolókat az első félidő miatt. A másodikban tudtunk némi lendületet vinni a játékba, de nem sikerült helyzeteket kialakítanunk.
Fenyvesi László: – Az első félidőben voltak helyzeteink, a mérkőzés legnagyobb ziccerét is mi hagytuk ki. A szünet után egyik csapat sem volt veszélyes a másik kapura. Igazságos döntetlen született.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap/Nemzeti Sport