Kategóriák: Hírek

Viasat History – Az életre kelt történelem

A Viasat History a Viasat csoport egyik tematikus csatornája, amely elsősorban történelmi jellegű műsorokat sugároz. Magyarországi adását 2004. május 3-án kezdte meg a Viasat csoport másik tematikus csatornája, a Viasat Explorer sikere után.

Azóta a csatorna már új arculatot kapott és érdekesebbnél érdekesebb műsorokat gyárt a történelmet tágan értelmezve és feldolgozva. A Viasat History színes műsorai a mai kor szellemében mutatják be a történelem legnagyobb eseményeit és rejtélyeit.

Viasat History: a történelem modern szemmel

A Viasat History olyan tartalmakkal inspirálja a nézőket, amelyek modern pillantást vetnek a régmúlt történéseire. A csatorna műsorpalettája igen színes: az ókortól a modern művészetekig, a politikai műsorokon át a komolyabb hangvételű kulturális műsorokig minden megtalálható. A nézők megragadó igaz történeteken és tökéletesen átgondolt elbeszéléseken keresztül kaphatnak betekintést a történelem rejtelmeibe. A változatos műsorok elsősorban az európai történelem rejtelmeit fejtegetik, de elkalandoznak a világ más részeire és egészen az ókorig visszamenőleg hozzák világra a múlt titkait és közvetítik azokat a jelenkori események tükrében újraértelmezve. A csatorna műsorai számos jellegzetes történelmi témát dolgoznak fel, mint például a világtörténelem nagy hadjáratai, a királyok ismeretlen mindennapjai, az ókori maják elveszett kincsei, a II. világháború elképesztő történetei, a Bermuda-háromszög rejtélyes története. Ha Ön is szeretne betekintést nyerni a történelem izgalmas történéseibe különleges műsorokon keresztül, akkor kövesse nyomon a Viasat History műsorprogramját! 

Fókuszban a történelmi műsorok 

Vajon miben rejlik a történelmi műsorok sikere? A modern, rohanó világban néha kifejezetten jólesik megállni egy pillanatra és visszatekinteni a múltba, fejtegetni a régmúlt történéseinek ok-okozatait, miértjeit. A történelmi műsorok pontosan ebben segítenek: újabb titkokat, talányokat, felfedezéseket hoznak felszínre. Szerencsére a történelmi műsorok ma már nagyon sokfélék, így mindenki megtalálja a módját, hogy a múltból inspirálódjon. Valakit az ókor rejtelmei, valakit a világháborúk eszméletlen pusztításai, valakit a divat történelme, valakit a különböző jogok kialakulása foglalkoztat, de egy biztos: a történelem mindenki számára tartogat izgalmas történeteket. A történelmi műsorokban egyszerre van jelen a tudás, a kétely, az izgalom, a megértés és az újabb  kérdések – nem csoda, hogy ennyi magával ragadó film és sorozat készül ilyen témában! 

A papír alapú műsorújság már a múlté, avagy az online műsorújság előnyei

Miért érdemes a hagyományos, papír alapú műsorújságot félretenni és helyette a musor.tv online műsorújságot használni? Íme, az online műsorújság előnyei, hogy Ön is egy magasabb szintre emelje a tévénézés élményét!

  • Kényelmesebb és gyorsabb, mint újra előkeresni az éppen aktuális újságot.
  • Környezetkímélőbb, hiszen nem kell minden héten új kiadványt venni.
  • Könnyedén megtervezheti és akár a naptárral is összekötheti az online felületen megjelenő műsorlistát.
  • Bárhol, bárhonnan megnézheti az aktuális műsorprogramot.
  • Nem csak a tévéműsorokat, de a rádióadásokat és a legnépszerűbb streamingszolgáltatók premierjeit is nyomon követheti.
  • Színes ajánlókat és a toplistákat is elérhet az oldalon, amelyek segítenek a döntésben.

A musor.tv használata egyszerűbb, mint gondolná! Az oldalon az összes magyarországi csatorna adásait könnyedén nyomon követheti, és akár adások, csatornák vagy kategóriák szerint is szűrheti. Kedvenc csatornáit akár el in mentheti, szeretett műsorait pedig lehetősége van a naptárba importálni. Ne pazarolja az idejét a tévé kapcsolgatással, tervezte meg a tévé előtt töltött idejét tudatosan! Legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás!

Megosztás