Kategóriák: DorogHírekSport

Hamarosan kezdődnek az idei első NB2 meccsek

A Merkantil Bank Liga támogatása által kerül megszervezésre az NB2 azaz a magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályának mérkőzései.

20 csapat fogja összemérni tudását, köztük mi dorogiak is ott leszünk idén is, tehát szoríthatunk a Dorogi FC játékosainak, hogy remekeljenek az ellenfelek ellen. Még hozzá elég hamar neki kezdhetünk már a szurkolásnak ugyanis a Dorogi FC csapat első megmérettetése már ennek a hónapnak az utolsó napján, július 31-én, meg is történik! További hasznos információk labdarúgó meccsekkel kapcsolatban a bonuszkod.net oldalán elérhetőek. Az NB2-ön a mieink elsőként a Borsod-Abaúj-Zemplént képviselő Kolorcity Kazincbarcika SC csapatával fognak szembenézni.

A Kolorcity Kazincbarcika SC egyesület már nyert megyei bajnokságot, valamint Északkeleti labdarúgó-bajnokság harmadosztályban is szerzett már aranyérmet. A Kacincbarcika vezetőedzője az ötvenkettő éves UEFA Pro Licences szakember aki korábban labdarúgóként is bizonyított a bajnok Újpest csapat tagjaként ő nem más mint: Varga Attila. Ahogy azt egy éve lenyilatkozták az nb3foci.hu számára:  A klubvezetés és a vezetőedző közös célja, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC egy év harmadosztály után újra az NB2-ben szerepeljen”. Ezt bizony sikerült is elérniük azaz előremenetel a csapat tavaly óta, ezért is érdemes lesz velük vigyázni a Júli 31-én bekövetkező meccsünkön Velük. A játékosok közül Pálinkás Gergőre kell figyelni majd, aki szerzett már jelentős gólokat a csapatnak idén illetve Takács Tamásra aki hasonlóan Pálinkáshoz tovább gyarapítja a csapat és saját góllövéseinek számát mostanság. A Kolorcity Kazincbarcika SC csapatához kölcsönszerződéssel érkeztek még emellett játékosok, hogy tovább erősítsék a csapatot. Ide tartozik Sztankó Dávid, aki anno a Tarpa SC-nél kezdett futballozni ahonnan 2017-ben a Nyíregyházára igazolt át, most pedig egy éves NB2 bajnoki szezont fog eltölteni a Kolorcity Kazincbarcika SC klubban.

Hozzá hasonlóan kölcsönbe érkezett Csatári Gergő is, aki által igazán új és friss energiára kaphat a csapat, hiszen egy igen fiatal középpályásról beszélünk. Igen ám a Dorogi FC csapata is fel van készülve az összecsapásra, erős játékosokkal. Fenyvesi László vezetőedzővel az élen készül a csapat nem csak különböző edzésekkel, de olyan meccseket is megvívtak az elmúlt hetekben, amelyek szintén azt bizonyítják, hogy jó teljesítményre számíthatunk a labdarúgó-bajnokság másodoszályának mérkőzésein.  Ilyen volt például a július 9.-ei meccs, amikor is az FC ŠTK 1914 Šamorín szlovák csapatot sikerült legyőzni, méghozzá egy jelentős fordítással, kétgólos hátrányból jöttünk vissza, így lett az állás végül 4-3 a Dorog FC-nek. Július 16.-án a  TJ Družstevník Veľké Ludince csapatával szemben sikerült ismét nyereséggel zárni a napot. Ezek a meccsek bizonyára nem alakulhattak volna ilyen jól kapusunk Borsos Vilmos remek védései, illetve támadó Magyari Szilárd dupla találata nélkül.

Középpályás 28 éves Szedlár Zoltán is rendkívül ügyesen játszott a legutóbbi meccsen. A Dorogi FC csapata egyébként tovább bővült mostanság új csapat tagokkal, többek között: Lakatos Csabával, Paudits Patrikkal. Molnár Zsombor kapust pedig kölcsönbe vettük. Legújabb játékosa a Dorogi FC-nek pedig Gyurácz András, 27 éves középhátvéd, aki már másodosztályban ki is próbálta magát Soroksárban, most pedig itt fog felvonulni a zöld füves pályára a mi fiúinkkal! Még biztos lesz neki is lehetősége bizonyítani az NB2 kezdéséig, de reméljük hogy a bajnokságon is majd megmutatja mire képes!

Megosztás