Kategóriák: HírekKesztölcProgramok

Szivek Agrowellness 2022

A Szivek Pince a nyár egyik legjobban várt eseményét idén július 30-án, szombaton rendezi meg Kesztölcön, a Pilis lábánál. Egész napos, testet, lelket, szellemet feltöltő program mindenkinek kínál tartalmas perceket, lássuk is mivel várnak titeket!

▸ Érkezés 10 órától, a találkozás öröme mellé pár üdvözlő falattal is készülnek.
▸ A test és lélek kényeztetése után segítenek megkeresni a szellemed egy Agrójóga kihívással, ezzel biztosan jól indul a nap.
▸ Jóga után délelőtti teázás. Különböző gyógynövényekből készítenek teát, hogy egy pár percre megpihenj és kortyolj belőle, hiszen ezt követően újra erőre kell kapnod.
▸ A következő program az Agro-nordic walking – „botsport” a dűlőben. A résztvevők az útirányt északra veszik, bejárják a birtokot és megmutatják, hol terem az a finom bor, amit már kóstoltál. Botot nem kell hoznod, a szervezők biztosítják!
▸ A dűlőséta után egy tányér ízletes levessel várnak mindenkit, hogy melegséggel töltsd fel tested és lelked belülről is.
▸ Innentől a pihenésre helyezik a hangsúlyt, jöhet az Agrowellness, felfrissülhettek a dézsákban, vízben, vízzel, na és egy kis borral.
▸ Délután Agroszeánsz indul, pörög a bogrács, közben finom borokkal, kellemes zenével segítik a hangolódást. Mindeközben a tűz ég, a vacsora készül.
Agronight – mező, tücskök, csillagos ég, finom falatok, vidámkodás, amíg jól érezzük magunkat.
▸ Másnap pedig egy közös reggeli zárja a programot, üres hassal mégsem indulhat útnak az ember…

„Ez a nap arról szól, amit legjobban szeretünk, szőlő, bor, természet, ételek és barátok. Várunk téged is a Pilis lábánál, ez egy olyan nap lesz, amit sokáig emlegetsz majd.” – ezzel a mottóval invitálnak mindenkit a szervezők.

Ha nem szeretnétek sátrazni, akkor van lehetőség a Kostel Panzióban aludni. Ha igénybe vennétek ezt a lehetőséget, akkor jelezzétek mihamarabb, mert lefoglalták az összes szobát a vendégeiknek.

Jegyvásárlás, információ>>
Facebook esemény>>

Ilyen volt a tavalyi Agrowellness>>

Megosztás