Elütött egy járdán közlekedő kislányt, tanút keresnek a rendőrök

Az ismeretlen 17 év körüli, szőke, hosszú hajú tanú azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság 11060/167/2022. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúja miatt. Egy ez idáig ismeretlen járművezető egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival 2022. február 28-án 7 óra 40 perc körüli időben Esztergom Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatása során elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott.

A rendőrség várja annak a 17 év körüli, szőke, hosszú haját hátul copfban viselő fiatal hölgy jelentkezését, aki szemtanúja volt a balesetnek, és rákiáltva figyelmeztette a gépkocsivezetőt, majd a sérült kislánynak segített.

Aki a tanúval kapcsolatosan információval rendelkezik, vagy a tanú önmagára ismer, kéri az Esztergomi Rendőrkapitányság, hogy személyesen jelentkezzen, vagy hívja a 06-33-510-240-es, a 112-es ingyenes hívható segélyhívó telefonszámot, illetve a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát!

Borítókép, forrás: police.hu

Megosztás